Heavy!

Jag inser nu, när jag har packat 9 lådor och har ca 3 kvar att packa, att jag packat alldeles för tungt. Det är tungt bara att bära runt dom här i vardagsrummet, tänk då upp för ner för 2 trappor, i en kärra och sen upp för 3 trappor igen..Hur ska detta gå? Och mamma som har "tennisarm" och typ inte kan bära. Hmm..

En sak är då säker iaf, jag tänker INTE packa om.

Hur mina kvällar ser ut

Mina kvällar spenderas så här just nu:

Bokad? Jodå..

Idag skulle jag jobbat på ett nytt ställe mellan 8 och 16, inget konstigt med det, jag kom dit vid 8 och vi åt frukost osv. Men sen vid 9 så kommer den personen som jag skulle vicka för. Jaha? Så då behövde dom inte mig längre. Tydligen så skulle hon på en kurs som hon sen insåg att hon redan hade gått eller nåt sånt. Så jag ringde min "chef" och hon blev så arg. På dom alltså. "Så kan dom VERKLIGEN inte göra! Man kan inte säga att man inte ska komma och sen komma iaf. Jag ska minsann ta ett snack med deras chef." Grejen var också att alla andra ställen redan var täckta, så det fanns inget annat jobb för mig idag. Denna gången var det okej, sa jag, jag har ändå så himla mycket att fixa nu inför helgen. Men nästa gång är det inte okej, då tänker jag inte gå hem utan pengar på det sättet. Nej, någon ordning får det vara. Det höll hon såklart med om.

Så, jag jobbade en timme idag. Alltid nåt, haha! Så istället har jag varit och köpt en säng (som vi ska hämta på lördag) och nu om en stund ska jag möta upp Ellinor för att åka till Ikea. Jag älskar Ikea!

Tjingeling!

Stressig vecka

Jag är lite orolig för hur följande vecka kommer bli. Egentligen, för att hinna och orka med allt som ska göras, så skulle jag behöva vara "ledig". Men samtidigt behöver jag pengarna just nu med allt som ska köpas och dessutom inför resan. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta, men jag har redan ringt in och sagt att jag kan jobba i veckan, så ringer dom så får jag helt enkelt jobba. Isf får jag helt enkelt stressa sönder mig på kvällarna istället.
Om jag inte jobbar imorgon har jag fått bokat ett infomöte på AF, trist men tydligen obligatoriskt. Sen kanske det blir en snabbsväng till IKEA och Jysk. Säng ska kollas!

Jaja, tur att jag är utvilad efter påskhelgen och detta underbara väder! :)

Måndag morgon

Vad skönt det känns att det är måndag morgon och kunna sitta här utan att tänka på jobb. "Ringer dom idag, ringer dom inte..". Jätteskönt! Ikväll bär det av tillbaka till Gbg för sista veckan innan flytt och sen händer det mycket grejer framöver.
Men först, frukost och njuta de sista timmarna vid sjöboden. Underbart!

Grillmys

Vi väntar gäster från Lerum. Grillen är tänd och snart läggs köttet på och rotsakerna står i ugnen. Allt är förberett och klart. Jag har bakat rabarberpaj också. Ja, nu kan dom komma!

Glad Påsk på er!

Spännande lunchdejt och påsklov

Idag ska jag träffa en kompis från folkhögskolan jag gick på förra året. Hon är från Norrland egentligen, men har pojkvän i Lund och har därför tagit en dag här i Gbg i Lunds påskfirande. Kul! Ska bli roligt att träffas efter så lång tid. Det kanske inte alls är samma sak nu som när man bor på internat..men jag hoppas det går bra!
Sen tar jag min stoooora ryggsäck och åker hem för lite påskledigt
Men först ska jag gå ner till Eriksberg och lämna tillbaka ett paket från Ellos som jag fick igår. Men denna gången skickar jag bara tillbaka en av sex grejer. Ovanligt för att vara Ellos ;)
Nu blir det lite frukost innan promenaden, jag kör bakvänt idag!

Ha en fin dag alla fina!

Fy sjutton!

Fick just ett jobbigt telefonsamtal. Min "chef" ringde och ville att jag skulle jobba. "Javisst, självklart sa jag". Men när hon sen sa vilken förskola det var så fick jag en så fruktansvärt dålig flashback.
Jag har varit på det stället förut och vantrivdes så otroligt. Mådde dåligt hela dagen och ville bara hem. Dom utnyttjade vikarier och var allmänt otrevliga. Så jag sa till henne precis som det var och då blev det alltså att jag inte ska jobba iaf.
Nu skäms jag. Herregud, jag kunde väl stått ut i några timmar. Men nej, jag vill inte ringa och säga det. Jag vill inte dit. Fyfan.
Jaja, inget att göra åt. Det var tydligen fler vikarier som inte ville tillbaka dit, så på det sättet behöver jag ju inte känna mig dum iaf..

Slottskogen

Ja, det är platsen där jag tillbringat dagen. Var på mitt sushiställe när dom öppnade kl 11 (strax innan tom..), köpte take away och tog spårvagnen till Slottskogen. Och nu har jag istortsett precis kommit hem. Underbart!

Jag älskar detta vädret och allt. Får sån energi. Vill bara göra massa saker hela tiden! Det tråkiga är bara att det bara är jag som är "ledig"..
Nu blir det lite packning och sen väntar ett skivstångspass ikväll. Bra dag!



Härlig dag!

Ja, vilken skön dag det har varit.
Efter träningen åkte jag hem till Issa och Ellinor, fast Ellinor jobbade, och vi satt på balkongen i flera timmar. Sen när Ellinor var klarjobbad och hemma så körde vi ett pulspass, riktigt roligt.
Bara att sitta i solen en hel dag, behöver jag säga hur mycket jag älskar det?

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, kanske jobb kanske inte. Om inte, så får vi se. Kanske tar mig till Slottskogen eller nåt.

Nu blir det dusch och sen säng.
Natti natti.

"Ledig"

Utan jobb igen. Mitt jobb är både positivt och negativt på våren. Jätteskönt att jobba i den underbara solen, men negativt att väldigt få människor är sjuka den här tiden. Dumma fröknar, bli sjuka ;P Närå, jag gillar fröknarna! Den här veckan är det säkert väldigt mycket färre barn också, storasyskonen har ju påsklov så många är nog hemma. Jaja, det är ju sol så jag klagar inte (plånkan klagar..). Ska åka in till stan och sätta mig med en bok i solen och invänta dagens lunchpass. Sen hem, käka lite och sen förmodligen träffa Issa och mysa i solen. Härligt!
Återkommer! :)

Hur många Lingon finns det i världen?

Jag vill bara ha mer, mer, MER av denna underbara film! Jag bara älskade den. Blev så glad. Vilken riktig må bra-film. Åh, herregud ni bara MÅSTE se den.
Kommer aldrig kunna lyssna på Från och med du igen, utan att tänka på den filmen. Men det är helt okej.
Vilken film. Galet. Underbart.

Date

Inget jobb idag heller. Dumt. Men jag är glad för det som blir, jobbade ju faktiskt mån-ons iaf, bättre än inget.
Det blev att jag körde ett gympapass vid 10 och nu sitter jag här; tog lite yoghurt, en dusch och ska om en stund bege mig in till stan. Ska ju ha en efterlängtad date med min Sofia! Ska bli så mysigt. Äntligen säger jag bara!
En bild från Håkan, Scandinavium 2008

vägen hem ska jag handla lite inför helgen. Egentligen skulle jag träffat Ellinor ikväll, men det blev inte så då hennes pappa är här. Trist. Så det blir att sitta själv. Jaja, det är som det är. Får väl ta mig lite Reisen (har blivit besatt, och idag är det fredag!) och kolla på tv. Kanske börja lite på albumet jag pratade om? Eller gjorde jag ens det? Kanske inte har skrivit nåt om det. Aja, det får bli senare!

Nu ska jag ringa min kära mormor och kolla läget. Sen börja dra mig så sakta mot stan och min date!

Nöjd

Riktigt nöjd faktiskt. Det blev inte bara 2 pass (som tidigare skrivet), utan 3 gympapass. Ett lunchpass och sen två efter varann kl 16 och 17. Ja, jag är så nöjd! Tufft var det, men kul. Jaja, nog om det.
Vilket UNDERBART väder det har varit idag. Har mellan mina pass varit ute nästan hela tiden. Jag bara älskar denna sol som äntligen är här. Hoppas det håller i sig i helgen. Då blir det massa ute-mys!
Imorgon ska jag luncha med en kär gammal vän, ska bli så himla mysigt.
Nu blir det en snabbdusch och sen hockey/Du är vad du äter.

Tjing tjing!

Torsdagsplaner

Torsdag idag, snart fredag. Jag gillar torsdagar eftersom jag oftast har sjukgymnast på fredagar och alltså är ledig. Denna vecka är det dock inte som vanligt, kanske blir tvärtom? Jag vet inte, idag fanns det inget jobb till mig så jag är "ledig". Lite trist, hade gärna jobbat idag när det är fint väder och allt. Älskar att jobba i solen, mot vad tråkigt det är i regn, usch.
Dagens planer kommer därför vara att köra dubbla gympapass på friskis, dock med några timmar emellan. Det blir ett lunchpass och ett kl 17. Perfekt! Jag älskar att träna. Och jag var på ett sjukt roligt, men JOBBIGT, pass igår. Tyvärr bara en gästledare, men det var grymt kul! Sån energi jag hade när jag gick därifrån.
Annars ska jag väl försöka packa och plocka lite här hemma. Och såklart vara lite ute i solen. Man får ju passa på!

Hoppas ni får en fin torsdag, tänk på att det snaaart är helg! :)

Dåligt med uppdateringar..

..jag vet. Men har inte så jättemycket att skriva om just nu. Det händer inte så mycket för tillfället, utan rullar mest på som vanligt. Jobbar på dagarna, tränar på kvällarna. Nu ska jag börja packa lite smått också, inför kommande flytt. Och städa borde jag göra. Och just det, har tvättid om 50 min.
Jaja, det är vad som händer i mitt liv just nu! Kul va?

Friss

Handbollsmatchen igår var riktigt spännande, kul att se när man känner någon också. Sävehof vann med ett mål, gott!

Idag har jag varit hos frissan och fixat till kalufsen lite. Jag är - än så länge - rätt nöjd. Hade jag varit som er andra bloggare så skulle jag ju nu då lagt ut en bild på frillan, men nu är jag ju inte det utan en sån som verkligen avskyr att vara med på kort. Haha. Såå tyvärr, det blir ingen bild.

Nu ska jag kolla igenom posten som kommit till mig de senaste veckorna, sen börja förbereda lite käk tills mor och far kommer hem. Jag tänkte mig lite Thailandsinspirerat idag, någon kycklingrätt med kokosmjölk var mina planer.
Ha en fin kväll!

Missa inte "Du är vad du äter" ikväll på TV4+ kl 20.00!

Spöregn

Har ganska nyss kommit hem från dagens jobb. Började 6 imorse, så jag är rätt lagom trött nu.
Det är så jäkla tråkigt väder ute idag, iaf nu. Man blir typ deprimerad bara av att kolla ut. Typ. Hoppas det blir bättre tills ikväll när vi ska träna, har ingen lust alls att gå ut i det som är nu.

Imorgon ska jag äntligen åka hem. Men först kommer mor och far in hit, så ska vi och min käre broder gå och kolla på handboll :) Kul!

Lördagen i bilder

Var på stan med Ellinor. Lite inköp; rosa älskade Converse, plåtburk till knäckebröd, spel "När var senaste gången..?" och ett album som jag ska använda till mitt Thailandscollage :)
Köpte med oss skaldjur, färskt bröd och aioli hem - mums!
Och avslutade kvällen med exotisk fruktsallad med havreglass.

Bra lördag!

1 april

Ja, jösses. Nu är det april också. Vart tog mars vägen? Det går för fort nu, stoppa tiden!
Kvällen kommer gå i lugnets tecken (som om inte veckan också gjort det?). Fast jag tänkte baka och städa lite innan jag sätter mig till ro i soffan och inväntar Så ska det låta och Talang. Jag är ju en sån riktig sucker för dessa fredagsprogram. Som sagt, plocka och städa lite här och sen ska jag slänga ihop nåt bakverk. Hittade ett gott recept på en blogg i veckan, det ska jag testa. Kan ju lägga upp det här sen om det blir bra :)

Imorgon har jag bestämt mig för att vara mycket friskare och ska gå i stan en sväng. Har lite grejer jag skulle behöva köpa.

Nej, mot köket och bakverksta´n!