Hej då Sverige!

Sorry, hinner inte skriva nåt nu tyvärr, ska strax åka mot Landvetter! Tjiho!
Hej då Sverige, hej Thailand! ;D


Puss på er!

Uppesittarnatt!

Just precis, uppesittarnatt är vad det är! Ellinor är här och tanken är att vi ska vara uppe hela natten. Ska packa färdigt någon gång också..

Vi åt för en stund sen chokladkaka med glass, sockerkick tänkte jag, men icke. Ellinor somnade! Jaa, inte direkt i kakan, men efteråt. Hmm, sömnpiller i? Jag pausade bästa skrattfilmen ever - Sunes sommar. Hon får sova en stund till, sen ska jag tvinga med henne ut lite tänkte jag :) Jag blir nog jättepoppis efter det!

Förresten, så här kan tydligen vårat plan se ut. Heeeelt okej faktiskt!

Vilken miss!

Haha, jag är så jävla klantig! Igår kväll förberedde jag lite inför kvällens middag, bla hackade lök, skalade räkor osv. Löken la jag sedan i en skål med endast platsfolie över. PUCKO! Tror ni det luktade lök i hela kylen imorse eller!? Svar JA. Och som om inte det var nog, så hade jag ju dessutom tagit fram en kaka ur frysen och lagt i kylen över natten..hm, undra vad den smakar.
Ni förstår, Ellinor kommer hit senare och ska ha uppesittarnatt med mig. Då ska jag fixa käk. Och hon visste att den kakan låg i min frys och då var det inget snack om saken - den skulle fram!
Nu måste jag fortsätta här, men jag lovar att återkomma innan jag åker :)

Kajsa, du ville ju ha bilder. Men i brist på både tid och fantasi, så kan jag ju passa på att skryta lite ;)

ETT endaste litet dygn! ;D

Ja, nu är det jäkligt nära! IMORGON åker jag till Thailand! Faktiskt om nästan exakt 24 h. Shhiiiiiit.
Och innan dess är det en del saker som ska göras, ska börja med Friskis för sista gången på 3 veckor. Ojoj, hur ska detta gå? Jag får köra yoga med thailändarna ;)

Nu måste jag byta om och börja dra mig mot vagnen, men idag looovar jag att jag ska skriva igen!

Hur skulle ett jobb få plats?

Såhär ser min fullspäckade dag ut (istortsett):
  • Apoteket
  • Till HM - kolla bh och lämna tillbaka kläder
  • Träna
  • Hem, duscha, lunch
  • Bibblan - lämna och kopiera böcker
  • Handla
  • Städa, röja undan här
  • PACKA

Hur sjutton skulle ett jobb klämmas in i schemat en dag som denna?

Själslig dag

Heter det så? Jag har iaf varit på fotvård, vaxat benen och sist men inte minst, fått en ansiktsbehandling. Så skönt! Men jag känner mig enormt rastlös efter allt detta, så jag skulle både behöva och vilja träna. Är dock helt rödflammig i ansiktet efter behandlingen. Kan jag med att gå dit ändå?
Jag skulle nog behöva det.. fixar inte att bara vara hemma heller.

Klädprovning

Tjaa, vinprovning eller chokladprovning hade väl kanske låtit roligare? Men nu är det klädprovning som står i fokus!
Provar igenom alla linnen och liknande som jag har köpt de senaste veckorna. Mycket basgrejer. Har precis bestämt mig för att behålla 8 av 10..oj. Meeen..det kommer ju en sommar också! Förhoppningsvis.
Det senare problemet kommer bli att bestämma vad och vilka av alla kläder jag lagt fram som ska få packas ner i min ryggsäck. Okej, ryggsäcken är på 65 liter, men jag ska ju orka bära också. Dessutom ska vi ju flyga från Bangkok som är världens shoppingstad!

Samtidigt som jag gör detta, springer jag mellan tvättstugan och lägenheten. Just idag känner jag att det hade varit skönt att ha tvättstugan i samma hus som jag befinner mig i, men den är faktiskt helt fristående utanför. Perfekt när man kan tvätta hela natten om man vill ;) Ofta man gör det menar jag!

Sysselsättning

Snart klar! :)



Miss Li

Idag känner jag mig riktigt duktig! Började dagen med ett medelpass på Friskis, hem och fixade lite lunch och nu är jag mitt i städningen/röjet/packningen. Nu är iaf julen helt borta, tråkigt tycker jag. Det blir så mörkt.
Jag tänkte storstäda hela lgh i helgen, men jag vet inte varför man alltid drar sig mot datorn..?

Ikväll frågade Ellinor om jag ville komma dit, det skulle komma lite mer folk och sen skulle dom ut, men jag vet inte. Har ingen jättelust faktiskt. Känner mig pisstråkig. Men att bara kunna duscha och ta på myskläder sen låter väldigt inbjudande. Vi får se hur det blir.

Nej, på med Miss Li och sätt igång med städet!

Mitt godis!

Fredagsgodis!



Hemmakväll

Idag blir det en lugn hemmakväll. Troligen alldeles själv. Ibland är det skönt att vara själv tycker jag, men verkligen inte alltid! Men ikväll känns det helt okej faktiskt, känner mig lite sliten. Hur kan man känna sig sliten när man inte jobbat på hur länge som helst? Det enda vettiga jag gjort det senaste är att träna, vilket iofs är väldigt behövligt för mig och min kropp, men ändå.

Ikväll blir det jag, soffan och Let´s dance! Synd att inte Solsidan började idag också, hade varit toppen!
Kanske?

Grymt

Teatern igår var riktigt bra. Väldigt gripande. Endast en kvinna, monolog, på scenen i 1,5 h. Det är också riktigt bra att lyckas fånga publiken hela den långa tiden helt själv. Ah, det var otroligt bra alltihop. Och det tyckte min teaterapa till vän också!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost sen blir det Friskis för hela slanten! Jag hoppas verkligen att min ryggsäck kommer till Stadium idag också, måste ju börja packa snart känner jag!

Vi hörs senare.

"Jag vill inte dö..

..jag vill bara inte leva". Det heter teatern som jag och Ellinor ska gå på ikväll! Eller ja, snart. Jag tror den är rätt tragiskt faktiskt. Vi får se!

Bäst att sätta fart, tiden går fort!


Det är ur denna boken.

Ut med julen!

Yes, tjugondag knut så ska julen ut! Så heter det väl har jag för mig. Då är det väl bäst att göra så? Jag håller på för fullt iaf! Men jag vill inte ta bort ljusstakar och stjärnor, det är så ljust och fint nu.
Kanske, kanske att dom får vara kvar tills söndag, kanske..

Nu ska iaf julgardinerna ner och upp med de blommiga vårgardinerna i köket!

Har ni städat ut julen?

Inget perfekt

Provade lite av kläderna jag fick från HM, men inget satt bra. Det mesta var för stort, möjligen att jag behåller ett par shorts, men det är lättare att skicka tillbaka allt än att försöka fatta hur jag gör annars. Ja, vi får se. Men oavsett är det inget att visa, tyvärr. När ska jag lära mig att det inte går att beställa kläder över internet..?

Idag har jag fått gjort en hel del faktiskt. Det känns så iaf, men när jag tänker efter så är det ju inte så jättemycket..haha. Har iaf tränat 2 ggr, varit på Coop och lämnat in kläderna från Ellos, fixat lunch och börjat plocka undan julen.

Imorgon kl 9 ska jag till sjukgymnasten med min rygg, vill att den ska bli helt bra igen, även om det inte är jättebesvärligt med den just nu. Sen ska jag byta lite kläder och sånt. Imorgon tänker jag hoppa över träningen - tro det eller ej - nej, imorgon ska min kropp få vila. Sen blir det fredag, lördag och söndag igen! Kör hårt!

Teknisk support?!

Ja, jag var på Clas Ohlson igår och köpte en timer. Tänkte det vore bra nu när jag ska vara borta i 3 veckor, är ju inte så jättebra om det ser helt öde ut varje kväll kanske. Men iaf..jag får den fan inte att funka! Så nu ska jag gå tillbaka och kräva hjälp av kundtjänst. Dom får ställa in den åt mig, det måste dom väl kunna?!
Ja, jag vet att jag är helt hopplöst oteknisk, men jag fick den att funka första gången när jag bara provade den närmaste hela timmen, men sen när jag skulle ställa in "rätt" tid så funkade det inte. Jag blir tokig på tekniska prylar!
Men först ska jag hämta mitt paket från HM (yes, det har kommit nu!), sen blir det träning. Mitt favoritpass kl 12 idag! :)
Ha en fin dag i nysnön som kommit i natt!



Ja, nu var det inte exakt en sån här jag köpte, men Jävla fanskap..

Dagens lunch

Rätt proteinrikt va? ;)

Ingen rubrik

Kommer inte på någon bra rubrik, är trött på sånt som "tisdag". Hur kul liksom? Inte så att man blir jääättepepp på att läsa direkt ;) Sorry till er som skriver så!

Dagen idag kommer att tillbringas ute på vift. I olika omgångar dessutom. Nu om en stund ska jag till bibblan och kopiera och sen lämna mina lånade Thailands-böcker. (Då är det nära när jag inte behöver dom längre ;D Tjiho!)
Sen vidare till Backaplan och kolla bikini, hämta ryggsäcken och sen lite frukthandling. Ska kolla linnen på Gina också.

I em ska jag in till stan och hämta teaterbiljetter till torsdagens teater, kul! Sen blir det ett skivstång/konditionspass ikväll.
Det låter som att min dag är rätt fullbokad, fast jag inte ska göra nåt "speciellt" så. Jaja, jag gillar att vara i farten!

Var det fel?

Jag har precis ringt till dagis och pratat med kvinnan som har hand om "uppdragen". Blev helt paff när hon svarar på söndag kväll, jag var helt inställd på telefonsvararen. Jag bestämde mig tidigare idag för att jag inte ville jobba mer på dagis innan vi åker till Thailand, är livrädd att bli sjuk igen.
Så jag sa till henne att jag nu inte kan jobba förrän i mitten av februari, hon tyckte bara det lät underbart med semester. Jag sa ju såklart inte att jag inte ville jobba mer för att inte bli sjuk, utan sa bara att jag nu snart ska iväg osv. Hon sa även att det var väldigt lugnt på vikariefronten just nu.
Nu hoppas på bara på att få några dagar på lagret istället.

Var det helt fel att "strunta i" dagiset pga sjukdomsrisk?

Söndag

Det är en väldigt grå söndag jag ser när jag tittar ut genom fönstret. Havet är grått, himlen är grå, allt är grått. Förutom snön som ligger kvar då, men det måste ha försvunnit rätt mycket utav den nattens regn. Jaja,

Jag
kommer nog inte märka så jättemycket av det gråa och trista idag, har en del av göra. Vi ska åka hela familjen till Torp och köpa 2 stora ryggsäckar till våran lilla resa. Vi har en och har fått låna 1, så vi ska köpa en till mig och mamma. Sen åker jag och min kära broder vidare mot Gbg igen.
Där väntar ett grymt träningspass på mig! Tjhio!

Nu ska jag väcka la familla för lite frukost!

Leverans 1!

Yes, mina grejer från Ellos har kommit! Dock har dom ju levererats till Gbg, där jag ju inte är just nu, så jag kan inte hämta det förrän söndagkväll eller måndag, dumt! Men det ska bli roligt att prova grejerna och se..haha, kanske inte är nåt som passar. Det var bara bikiniar därifrån om jag inte minns fel. Men kul att det gick så fort!

Nu
är det bara HM som ska komma också, sen så! :)

I
skrivande stund håller jag på att baka kardemummaskorpor till mormor. Vi ska fira jul med henne imorgon, eftersom hon var på sjukan under julhelgen. Då ska hon få lite nybakade skorpor, gjorde dom i julas också, så enormt goda blev dom!

Fullbokad torsdag

Ja, idag är det mycket som händer och sker. Innan 12 är det väl rätt lugnt, men jag måste packa lite inför kvällens hemresa. Vid 11-halv 12 ska vi åka in och träna ett lunchpass på Friskis, sen tänkte vi sola för första gången på flera år (iaf jag) och sen blir det långlunch på nåt mysigt ställe. Det låter väl bra?
Sen vid 16 ska vi till Centralen och möta Ellinors mamma som kommer med tåget. Dom ska ha en mamma-dotter-helg! Mysigt va?

Själv ska jag ta med mig min käre broder och åka hem senare ikväll. Det blir sista hemresan innan Thailand, så jag ska hämta ryggsäcken och packa sommarkläder och sånt. Det kommer nog kännas lite konstigt att ta fram linnen och shorts igen samtidigt som snön ligger tjock på marken, tror jag.
Nu ska jag ta lite frukost!

Tjingeling!

Hemklickat!

Nu har jag beställt lite grejer från HM. Det stod leverans v. 2, alltså nästa vecka, så kommer det då vore det ju alldeles toppen! Måste ju hinna prova och ev skicka tillbaka om det är så. Jag beställde nämligen två storlekar av vissa grejer ;) Men bikinin som jag ville ha var inte leveransklar förrän v.13, synd!

Det snöar rejält mycket idag. Och det verkar nästan som att Göteborgs snöskottare har lagt sig på soffan och bara väntar på att det ska sluta snöa innan de tar tag i det. Så är det förmodligen inte, men det verkar så. Och jag trodde iofs inte det skulle komma så mycket mer snö nu, ifall inte på ett tag. Det är ju plusgrader!

Nu väntar jag på min kyckling i ugnen som ska ätas tillsammans med färsk spenat, lite annan sallad och turkisk yoghurt. Sen blir det träning. Ett gympapass med bara ABBA-låtar, kul!


Vaccin 2

Hej på er!

Har väl egentligen inte så jättemycket att skriva, men är lite rastlös just nu i väntan på att mitt hår ska torka lite så jag kan gå ut. Haha.
Jag har idag hunnit med lite fotvård och ett gympapass. Snart ska jag in till stan igen och ta sista vaccinsprutan + hämta det vidriga Dukoralet, sen möta Ellinor för att bege oss till Friskis. Yes, idag blir det 2 pass. Jag behöver det, träna bort julmaten! Dessutom när jag varit sjuk i 3 veckor och inte kunnat röra på mig alls. Det blir bra.

Ikväll ska jag beställa lite kläder från HM och bara hoppas på att det hinner komma innan jag åker.
Men det borde väl hinna på 2 veckor? Eller?

Börjar förberedelserna!

Har nu bokat in vaxning av halva benen och en ansiktsbehandling inför Thailand. Känns riktigt bra och lyxigt. Man måste väl få unna sig sånt ibland?! Sen har jag varit i stan också och köpt lite linnen osv.
Jag börjar bli redo kan vi säga! :)

Nu väntar jag på att Ellinor ska sluta jobba så vi kan åka in till stan (ja, igen). Hon skulle fixa nåt och sen blir det träning. Puls/medel idag, älskar det passet! Riktigt tufft är det.

Imorgon ska vi troligen sola innan träningen. Det blir bra. Måste ju grunda lite..haha.

Vad gör ni idag?

Efterlängtad träning

Idag har jag haft en väldigt lugn dag, men helt okej ändå. Var ute och gick i vintersolen i över 1,5 h på dagen, så underbart skönt. Det brände så där gott på kinderna sen.

Sen fick jag Äntligen träna idag igen. Efter över 3 veckors sjukdom och vila, så var jag återigen på Friskis. Så bra! Körde ett skivstångspass, men skippade konditionen som är efteråt, jag måste orka träna resten av veckan också. Men det känns såå bra att vara "på banan" igen!

Nu ska jag kolla igenom HMs vårkatalog som kom för några dagar sen, tror jag ska beställa lite inför Thailand. Har ju typ inga sommarkläder, så det vore roligt med nåt nytt!

Har ni kollat in det där nya programmet på svt1 förresten, Minuten? Nåt att ha? Jag ska se vad jag tycker ikväll när det går!
Vad gör ni ikväll?

Nyårsafton i bilder



Ja, det var lite bilder från mitt nyår 2010. Den sista bilden är tagen 3.30 och jag är precis hemkommen från stan, men jag ser la rätt pigg ut ändå tycker jag!?

 


Nytt år

Kvällen igår var superbra! Det är bra att inte ha för höga förväntningar innan tror jag :) Vid 16-tiden kom Ellinor med syster hit och vi fixade i ordning oss inför kvällen. Sen begav vi oss bort till deras kusin där kvällen skulle tillbringas. Det blev 3 rätters, som vi delat upp oss att fixa. Jag stod för desserten! Till förrätt hade kusinerna fixat gratinerad hummer, mums! Till huvudrätt bjöd Ellinor, Maria och Båtsman på fetaost-fylld kycklingfilé inlindad i bacon med hasselbackspotatis och sallad. Extremt gott, men jag var så galet mätt efter halva filén och då hade jag inte ens smakat på potatisen. Jag brukar inte äta så jag blir proppmätt, tycker det är riktigt obehagligt, men igår gjorde jag det. Fy fasen vad mätt jag var! Jag lämnade potatisen och åt bara den goda kycklingen iaf. Men det var riktigt gott.
Till dessert hade jag fixat en chokladkaka med after eight, som serverades med hallon och grädde. Det blev också jättegott. Måste erkänna att jag var lite nervös när de andra lagt ribban så högt.. men det gick ju bra.

Jag kommer att lägga upp lite bilder senare, har inte laddat in dom i datorn ännu.

Vid halv 12 åkte vi till Ramberget och gick i stormen upp högst upp på berget. Det är en superfin utsikt i vanliga fall, men igår..herregud. Det var helt magiskt. Med alla dessa fyrverkerier över hela stan. För man ser verkligen HELA stan, tom upp till Kungälv och runt om Gbg. Ah, det var så extremt fint. Och jag är glad att jag fick skåla in det nya året med så fina människor.
Tyvärr fick vi inte tänt mina thailänska ljuslyktor, det var ju storm så det hade aldrig gått.

Efter det fina tolvslaget så åkte vi in till stan, tänkte bara ta en drink i lugn och ro. Vi kände inte för att festa loss. Men det var ju så tjockt med folk överallt så vi gick runt i stan istället, det var faktiskt mysigt. Vid halv 3 kände vi att det räckte, så då åkte vi hem. Jag hade dock lite svårt att sova så slockade inte förrän vid 4. Och sov till 11.15 idag (!!!). Så länge har jag inte sovit i hela mitt liv, jäklar!

Ja, som sagt - bilder kommer senare, eller kanske imorgon!
Hoppas erat nyår var toppen!