Nattbrand

Förhoppningsvis inte så farligt som det låter, men lite obehagligt.

Igårkväll när jag lagt mig, runt 23.30, så ringde det en jättekort signal på porttelefonen. Bara det tycker jag var lite konstigt. Men nyfiken som man är, så gick jag upp och tittade i köksfönstret, finns dock inte bort barnspärren (...), så jag såg inte ner ändå. Dock såg jag massa blinkande blåljus och kände någon gaslukt. Var ju såklart tvungen att kolla detta, så på med närmaste kläder igen och ner för trapporna. Väl där nere träffade jag en granne som sa att det brann i grannhyreshuset. Usch. Vi såg inga lågor, men en himla massa rök och jättemånga brandmän med gasmasker. Polisbil och ambulans var på plats också. Det verkade inte som att de som fanns i huset fick gå ut, för alla stod i fönstrena och pratade med några brandmän. Det kanske brann i uppgången? Men dom stressade inte jättemycket, så när vi (jag) började hacka tänder av köld så gick jag upp igen. Hade dock lite svårt att sova, jätteont i hals och huvud, men det gick ju bra till slut.

Idag har jag inte varit ute ännu, sov ända till 9.15 idag, länge för att vara jag. Men jag är ju trots allt sjuk fortfarande. Ska snart gå ut och leta upp en avfallsstation i närheten och sen, om jag orkar, gå och handla lite.
Skulle vilja kolla efter nåt att ha på mig på midsommar, men det känns ju väldigt dumt att gå i affärer när jag är sjuk och inte orkar jobba. Får se imorgon.

Nej, på mig kläder, sitter fortfarande i pyjamas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback