Utesushi

Har väl egentligen ingenting att skriva som jag inte redan skrivit tidigare, så det får bara bli en kortis nu.
Igår träffade jag Kajsa och åt sushi, ute! Vi satt ute och åt, och jag vill nog säga att jag inte ens tyckte det var kallt. Skönt att det kan få vara "varmt" lite till innan vargavintern biter tag i oss.

Dagens planer tänker jag inte tjata på er om, det har jag redan skrivit rätt detaljerat. Men jag ska iaf snart bege mig mot skolan.

Imorgon ska jag heeeem! Hade först tänkt skippa datorn, men jag tror jag tar med den ändå faktiskt. Så då blir det väl någon uppdatering i helgen kanske ;)

Ha en fin torsdag!

Och som vanligt, så har jag ingen passande bild.

Veckoplaner

Jag ringde och sa att jag inte kunde jobba idag, behövde sova ikapp min slutkörda själ och förbereda lite inför dagens/kvällens att-göra. Nu om någon timme ska jag åka ut till Mölndal och gå på ett introduktionsmöte för 3 nya kurser jag har sökt. Sen direkt därifrån till hockeyn ikväll. Ingen ro och ingen vila här inte!

Imorgon har jag fått jobb till 16.30, sen hem och fixa lite innan jag ska möta Kajsa i stan. Vi ska köra lite sushi-och-bonden-mys igen, trevligt!

Torsdag är det skola på fm, sen ska jag äta lunch med en kompis, Natalie. Vi träffades på Rhodos 2003 och har inte träffats sen dess :) Kul! På kvällen är det kör.

Fredag blir det kanske jobb till 13.30, sen tar jag tåget hemåt till mina kära föräldrar för en helg på den riktiga västkusten! Ska bli så SKÖNT! Jag hoppas på att få med mig Ellinor hem också.
Japp, det var mina planer. Det är verkligen fullt upp hela tiden. Men jag klagar inte, gillar att hålla igång! :)
Vad ska ni göra i veckan/helgen?

Massa fix

Ursäktar för mitt senaste inlägg, men jag tänker inte ta bort det, det är en del av min vardag också. Att ta bort det vore att "försköna sanningen" och det ska man inte göra.
Nu är det iaf bättre än igår (jobbigt annars..). Provet gick bättre än jag trodde det skulle göra, men långt ifrån bra. Jag är bara glad att jag ens gick dit och att jag stannade kvar och iaf försökte.
Tänkte kört slut på mig själv till botten på ett lunchpass sen efter provet, men så skickade Carro ett sms och frågade om jag ville med på powerwalk. Självklart! Så vi tog en lång promenad istället, kändes bra. Andra tankar, trevlig pratstund och motion samtidigt, bra grejer det!
Nu har jag lagt i några tvättar, fått skickat ett Traderapaket och funderar över middagstankar. Är lite sugen på pannkakor, men jag vet inte, känns lite onyttigt på en måndag..
Vad ska ni ha för middag idag?

Om jag ska jobba i veckan, så är det inte säkert att jag kommer hinna blogga förrän tidigast torsdag eftermiddag, men det är ju inte alls säkert att dom ringer in mig. Imorgon kan jag nämligen bara jobba till 13.30 i vilket fall som helst, så det är väl inte så troligt att hon ringer om den korta tiden, men man vet aldrig!
Om inte, så återkommer jag imorgon med veckans planer. Det är fullt upp vill jag lova!

Inte alls bra..

Nej, bra är det sista man kan säga om denna eftermiddagens/kvällen. Länge sen jag mådde så dåligt över nåt. Därför jag inte har skrivit nåt också. Jag har prov i skolan imorgon och har sån fruktansvärt ångest över det. Det jag läser går inte in i huvudet för att jag är så sjukt trött. Har inte sovit ordentligt på typ 2 veckor och det tär på knopp och kropp! Känner mig som en zombie, som om jag går runt i dvala. Inte okej. Förhoppningsvis blir det lite bättre nu i veckan, bara detta provet är gjort. Hoppas att det är det som legat och gnagt på nätterna

Mamma intalade mig precis att "Johanna, man kan bara göra så gott man kan! Det viktigaste är att försöka, går det inte så går det inte. Då har du iaf försökt". Tack mamma! <3

Frissdags!

Om några timmar ska jag och Ellinor bege oss till frisören. Nu ska vi allt bli fina! Vi köpte för ett tag sen en sån "deal" på klipp + sling/färg för 395 kr. Perfekt! Så det ska vi göra idag, kul att göra tillsammans tycker jag.

Men räkna inte med någon bild här på bloggen :D Jag är ju lite fotoskygg som ni kanske märkt..

Pluggtorsdag

Jag gillar verkligen inte att plugga. Eller jag har egentligen inget problem med det, om det inte hade varit inför ett prov. För en gång skull är jag ute relativt tidigt, provet är måndag, så det är ju iaf bra. Annars är jag den där "2 dagar innan provet-typen". Inte bra, inte bra.
Sitter iaf och försöker plugga just nu, men det är ju som vanligt så att man kommer på alla möjliga sorters grejer som är roligare än just det. Dock så har jag redan diskat, städat och allt sånt.. det jag skulle behöva göra är att åka till bibblan och sen även lämna en film. Meeeen, jag har lovat mig själv att inte gå hemifrån förrän jag iaf har läst lite! Dessutom när jag ska iväg till kören ikväll. Så jag har väl inget val? :)
Jag har tagit fram en bulle som ska få tina, så jag ska ta en kopp gott te och en bulle och fika med. Kanske det hjälper lite med inspiration? :)
Jaja, snart är det helg iaf! Och jag har lite beslutsångest om hur och vad jag ska göra med mina lördagsplaner. Men det löser sig!

Ha en fin torsdagseftermiddag/kväll!



Effektiv tisdag

..jag skrev måndag i rubriken först, helt bombsäker på att det var måndag! Ingen koll alls, haha.

Idag har jag och Ellinor varit jätteduktiga i pluggat i flera timmar, eller typ mellan 11.30 och 15.30, grymt bra!
Nu har jag precis kommit hem från ett stenhårt skivstång/intervall-pass. Riktigt bra idag! Tog ut mig till max, vilket känns alldeles jättebra. Fick dock skynda mig hem nu till Idol, det går ju bara inte att missa. Missade Halv Åtta, så det får Play bjuda på sen.

Resten av veckan kommer bestå av jobb, skola, kör, PLUGG och förhoppningsvis får jag in nåt träningspass innan helgen. Annars får det klämmas in i helgen, som förövrigt är väldigt fullbokad med massa kul!

Tråksöndag

Idag har jag absolut ingenting att göra. Och jag blir lätt lite rastlös då. Har varit och tränat lunchpass, men funderar allvarligt på att köra ett pass till om några timmar. Har ju ändå inget direkt att göra :) Borde städa, men det kan jag göra imorgon efter skolan.

Vad gör ni idag?

Tycker förövrigt att Ellinor kan komma hem från Nyköping nu.

Lördag

Jag var inte besviken, men inte heller helt lyrisk som jag brukar vara efter en konsert med Håkan. Första timmen körde han hela den senaste skivan, alltså rakt av. Det sättet vet jag inte om jag blev jätteförtjust i att göra. Jag gillar blandningen gammalt-nytt! Men det är såklart det var bra ändå, verkligen. Som gladast var jag under Känn ingen sorg för mig Göteborg, då det sprutade konfetti så det kändes som att det hade dragit in en snöstorm över Gbg! Hela den blåa himlen var helt vitt av allt fint konfetti. Underbart.

Sen blev jag så trött på dom jäkla spårvagnarna som är så knökfulla så man inte ens skulle få in en fot, och det en lång tid efter. Så jag bestämde mig för att hem. Det är 6 km från Liseberg hem till mig. Det tog en timme, och som jag frös! Men skönt var det, var ju pigg och så efteråt.

Nu ska jag fixa, städa, diska lite här och sen bege mig mot Friskis. Känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen efter sommaren.
Ikväll är det hockey igen, denna kväll mot  Luleå. Håll tummar och tår!

Tredje gången gillt i sommar!

Ja, det blir en så perfekt avslutning på sommaren som det bara kan bli. Håkan på Liseberg. Den traditionella, årliga konserten. Min 12 Håkan-konsert. Håkan säger dessutom att han ska ta ett litet uppehåll nu och då känns det ju ännu mer speciellt. Herregud, det kommer vara så himla bra. Som alltid. Och så mycket folk. Ja, helgalet mycket folk kommer det vara. Han börjar inte förrän vid 20, men i dagens Metro stod det att om man ville vara helt säker på att ens komma in så bör man vara där senast 17.00! DÅ snackar vi folkströmning!

Och vädret kan vi ju absolut inte klaga på heller. Han har alltid fint, soligt väder på sina Göteborgsspelningar. Kalas!
Nej, nu ska jag slänga ihop en kycklinggryta med kokosmjölk och lite annat smått och gott. Sen laddar vi upp och drar vidare mot stan och folkvimlet!

Återkommer imorgon om hur fantastiskt bra det var ;) Haha.
Ha en jättefin kväll!
Från spelningen i Lysekil i juli -11.

Fullbokad torsdag

Det är lite mycket här idag kan jag känna. Inte det att saker tar tid och så, utan det är så mycket grejer som ska göras och hinnas med. Ska vara i skolan till 12, kl 13 ska jag träffa en doktor för knät, har tvättid 14-17 och kl 19 börjar kören! Pjuu! Det känns mycket, men det är ju roligt också :) Och snart är det helg! Åh, vad jag gillar helg. Och då är det hockey och HÅKAN! Fint!
Funderar på om jag kanske borde fixa till benen lite nu när jag ska träffa en knädoktor? Typ..raka benen? Vem vet, det kanske är världens snygging!? Haha.
Nej, nu ska jag ta mig lite frukost!

Ha en fin dag!

Ps. Jag är förresten helnöjd med min tatuering, trots att den inte är klar!

Hockeypremiär

Igår var det dags! Kvällen vi väntat på. Hockeypremiären, mellan Frölunda och Växjö. Det var en väldigt rörig och "oviss" kväll, ingen hade koll på nåt och ingen visste vad vi skulle göra. Tydligen massa biljettstrul också. När vi kom så fick vi varsin stor, vit munktröja med lite tryck och "CREW" på ryggen. Haha, Carro tyckte det kändes som att vi hade tryckt upp dom själva för att verka coola. Så tänkte nog inte jag direkt, men är beredd att hålla med. Vi vill ha t-shirtar :) Men utöver det så var det jättekul! Kul med hockey igen efter ett alldeles för långt uppehåll för min del. Och sen vann dom ju också, toppen! Nästa hemmamatch är på lördag, då hoppas vi att lite har löst sig :)

Idag hade jag hoppats på att jobba, men inget samtal idag heller..åh, jag är trött på att gå hemma när jag inte är sjuk eller nåt. Kanske får ta mig iväg till Friskis igen? Dock var det inget pass som lockade under dagen idag. Ikväll hoppas jag på sushi med Kajsa!



12/9

Idag händer inget speciellt alls. Har varit några timmar i skolan på morgonen. Mådde så fruktansvärt illa sista halvtimmen, så jag var väldigt nära på att gå därifrån, men lyckades hålla mig. Åkte hem och nu har jag bara vilat i soffan med en god bok. Läser just nu "På det fjärde ska det ske" av Kajsa Ingemarsson, riktigt bra bok faktiskt!
Jag hade tänkt att nu när jag är frisk (typ..), så skulle jag köra dubbla träningspass idag. Men jag har precis ångrat mig och bokat av det ena faktiskt. Är lite besviken på mig själv, men va´fasen, jag har ju varit sjuk i över en vecka, då kanske inte det smartaste är att starta med två pass inom 2 timmar?! Nej, det får bli ett idag.
Imorgon är det hockeypremiär och jag längtar som en tok! Ska bli riktigt kul! Full övning på nya låten nu också, men den börjar sätta sig nu :)
Nu ska jag slänga ihop lite tacos på oanvänd färs, ha det!

Halvfärdig tatuering

Sååå, här är resultatet av dagens gaddning. Istället för på foten som jag tänkte först, så hamnade den lite snett på framsidan av benet. Alltså inte bak och inte fram ;) Den blev dock inte klar idag, tog alldeles för lång tid, så som ni ser så är det bara blomman längst ner som är skuggad. Det andra får tas senare i höst.
Nu är Carro här, lite lördagsmys sådär. Godiset är framdukat och tvn visar Fångarna på fortet.
Ha en fin kväll!

Gaddning på G!

Ja, gud så nervös jag är! Idag gäller det, den tredje (och ev sista?) tatueringen ska göras. Ellinor tror mig inte när jag säger att det är sista, jag sa tydligen det sist gång också..oops! Men oavsett så är jag nervös idag. Mot vad jag brukar vara. De båda förra gångerna har jag haft minst en person med mig som jag kunnat hålla i handen och vara moraliskt stöd. Nu har jag inte det. Och att göra på foten, som jag ska göra idag, sägs göra fruktansvärt ont. KUL! En kille skrev på ett forum att det var det mest smärtsamma han någonsin varit med om. En annan skrev att han kort övervägde att drastiskt förkorta sitt liv där och då. Herregud, vad har jag gett mig in på? Haha. Jaja, det löser sig såklart! Återkommer med bild i eftermiddag.
Nu ska jag städa lite här, slänga ihop en köttgrotta och in i ugnen, perfekt till fryslådor!
Yepp, återkommer senare!

Förresten, nu är jag äntligen klar med mitt album med Thailandsminnen från i vintras. Det fattas bara några få anteckningar, men det är sånt jag inte kommer ihåg så behöver mammas hjälp :)

Utan noter

Jag har nyss kommit hem från körlektionen. Kan väl säga att det egentligen är lite för mycket Lord, Hallelujah och Jesus för mig, men det är som Emma uttryckte det: Glädje :) Och att sjunga är ju bland det roligaste jag vet. Det var även lite svårt att det är en kör hela utan noter. Jag som är van vid notblad efter notblad på sånger, tyckte det var lite halvjobbigt att lära sig låtarna utan. Att inte veta ens om nästa ton är högre eller lägre. Så..jaa, jag vet inte hur jag ska göra. Tänkte ringa och diskutera med min kära moder imorgon och se vad hon säger.

Nu är jag trött, herregud att man inte ska orka nåt! Jag vill bli frisk nu. Ska kolla Nyheterna och sen sova!

Sweet dreams.

Inte mycket att komma med

Nej, här händer det inte mycket! Har varit hos Ellinor en sväng idag, vi har pluggat. Eller läst. Hon har läst sitt och jag har läst mitt. Och tjötat lite emellan, bra kombo!

Imorgon ska jag iväg till skolan i några timmar, sen hem och vila, vila, vila för att sen på kvällen orka gå och kolla på en kör som jag ev ska vara med i. En gospelkör, jopp, det är sant! Jag är inte kyrklig, men jag älskar att sjunga, så vad gör man inte? ;)

-

Nu blir det True Talent!

Västsveriges sämsta immunförsvar

Otroligt. Jo, det är sant. Jag är sjuk IGEN. Hur lång tid gick det emellan denna gången då? Ja, ganska exakt en vecka. Jag är så fruktansvärt jävla trött på detta nu, så jag vet snart inte vad jag tar mig till. Okej, med en liten förkylning då och då, det kan man väl stå ut med. Men att få hög feber och allt annat som hör till VARJE gång också, det är inte okej!

Så, då var det ute. Skönt!

Trots sjukdom och allt, så måste jag iväg på ett möte ikväll. Frölunda Indians ska ha typ "höst-kick off" eller nåt liknande, och jag ska vara någon sorts ledare för en barngrupp nu. Ska jag vara ärlig så vet jag inte exakt vad det handlar om, men kan ju återkomma med det ikväll eller imorgon :)

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

Torsdagen

Herregud, tiden går så fort! Vart tog denna veckan vägen? Det har varit skola, jobb, jobb, skola och blir jobb imorgon. Och däremellan har det hänt en del annat smått och gott. Ja, jag kan bara konstatera att jag skulle vilja ha 12 h extra på dygnet. Iaf 10. Det skulle vara toppen, tycker jag.

Idag har jag varit i skolan igen, gick rätt bra tycker jag. Sen mötte jag upp Ellinor och åt sushi till lunch innan hon skulle vidare till första dagen i skolan (!!). Spännande! Jag drog hem och fixade lite, sen möttes vi upp igen och drog till Ikea.
Dom hade just nu dagar med billiga orkidéer, 49 kr/st, toppen! Köpte 2 st, en lampa till vardagsrummet och lite annat, som vanligt.
När jag skulle packa upp lampan förut (jag kan tillägga att jag var riktigt trött) så fick jag syn på en kul grej på en av pappbitarna:
Som jag skrattade!
Så här blev fönstret i vardagsrummet till slut, jag är rätt nöjd iaf!
Imorgon ska jag upp vid 6, så jag ska strax bege mig mot sängen. Ska vänta på de lokala nyheterna bara ;) (Hallå, kärringvarning?!)
Sov gott!