Kesoplättar

En supergod frukost, mellanmål eller bara när man vill ha något gott som knappt innehåller några kolisar. Dessutom går ju tillbehören att variera i all evighet! Receptet är lånat från fantastiska 56kilo.se.
 
Till två plättar:
1 ägg
125 g keso (1/2 liten burk)
0,75 msk fiberhusk
En nypa salt.
 
Mixa allt med stavmixer och låt stå en stund, klick ut i panna med kokosfett. Stek på ganska svag värme en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända. Stekar man på högre värme finns det risk att de Ser klara ut, men är helt degiga inuti - mindre gott! 
Jag brukar äta plättarna tillsammans med hallon och turkisk yoghurt! Muums! 
 
Inflikar: Idag 26/8 gjorde jag dessa igen och fick ut 4 st, tog dock 2 ägg, kanske därför. 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback