Nyår

Här är riktig snöyra idag! Det har snöat hela dagen, men inte alls på ett jobbigt sätt utan bara jättefint. Vi har säkert fått upp 15 cm snö idag, lövely. Jag älskar snö när jag är i fjällen. Allt är så ljust och fint, och det knarrar gott under skorna när man går. Som nu, trots att det är helt kolsvart ute så är det ju fortfarande ljust tack vare snön.
Igår, nyårsafton, var jättemysigt. Vi tog en promenad på förmiddagen innan hela gänget (typ 15 pers) satt ute och grillade korv och hamburgare utanför våra hus, så himla mysigt men galet kallt. Sen var det rätt lugnt några timmar, förberedelser och lite vila inför kvällen. Då begav vi oss till grannstugan där vi hade med oss förrätt och efterrätt. Dom bjöd på varmrätt. Allt var supergott. (Bilder nedan).
Sen satt vi och spelade spel, Alias, tills klockan var 3 på natten. Såklart med avbrott vid tolvslaget då det blev mousserande och fyrverkerier. Innan vi höll på att förfrysa i de femton minusgraderna som var i natt, så sände vi upp en thailänsk ljuslykta för dig.


Grillning på G!


Förrätt: Citrongranité med räkor, persilja och chili.


Varmrätt: Fläskfilémedaljonger i sås med ris och grönsallad.
(Ingen bra bild, men riktigt gott!)


Dessert: Pannacotta med vit choklad, hallonsås och limemarinerade hallon.


En del av gänget intar strax förrätten.


Per, Cecilia och Anna i väntan på skålen!


Skål och Gott Nytt År!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback