Kyckling med röd curry

6 pers
 
800 g kycklingfilé
1 röd lök
1 paprika
3 tsk röd currypasta
1 tsk sambal
150 g philadelphia
1 dl grädde
1 dl vatten
Salt och peppar
 
Dela kycklingfiléerna i önskad storlek. Finhacka löken och strimla paprikan. Stek kycklingen, löken, paprikan och 1 tsk currypasta. Koka upp philadelphian, vatten och grädde. Rör hela tiden. Blanda i sambal och resten av currypastan och kryddorna (smaka av för önskad smak, tänk på att sambal är starkt!). 
Häll över "såsen" över kycklingen och låt koka ihop några minuter. 
Servera med blomkålsris. 
 
 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback