Ingen rubrik

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hade planerat att göra så mycket och få mycket avklarat, men jag vet inte vad jag har gjort. Dagen har bara runnit iväg. Har inte hunnit nåt. Segt. Det enda "vettiga" jag har gjort är att klippa gräset. Jovisst, jag har suttit en del vid datorn och sökt jobb och kollat lgh också, men det är ju rena vardagen numera!
Skitsamma, det har iaf inte varit en jätteglad dag idag, utan anledning. Man har så ibland. Eller hur?
--
Åter till förra veckan, Gbg hos Ellinor:
På torsdagen när vi vaknade bestämde vi oss för att åka till Liseberg. Sagt och gjort, satte oss på spårissen, men väl framme vid Liseberg såg vi att de inte öppnade förrän 15.00. 3 h kvar..men det är ju inte så jättesvårt att fördriva tiden i stan, så det var lugnt. Vi gick ner mot stan istället, kollade lite affärer och tog en sen lunch på en mysigt och gott café. Slappt och skönt. När vi satt där på caféet så tittade jag längre bort på gatan och fick se den - skon som jag inte trodde skulle tillverkas i år! Min helsvarta converse! Har letat som en tok och ringt runt och alla affärer har sagt att den inte skulle göras i år. Om jag blev glad? JAAAA! Trevliga människor dessutom, dit ska jag tillbaka.
Sen blev det Liseberg några timmar, köpte sånt häfte med 15 kuponger och de räckte precis till det vi ville åka. Balder två gånger såklart ;) Så galet roligt i Balder; Ellinor skrek nästan innan vi ens hade börjat åka.
"Höööööger! Väääääänsteeeeeeer! DUCKA! AAAAHHH!"


Haha, så jävla roligt. Jag bara skrattade. Riktigt garvade gjorde jag, hela tiden. Så även när vi åkte Flumride, vilket syns tydligt på kortet vi köpte; Ellinor skriker och jag skrattar! Riktigt roligt.
På vägen hem stannade vi på Backaplan och handlade lite mat osv. Kycklinggryta med ris blev det, gooodis! Att middagen avnjöts på balkongen gjorde ju inte saken sämre heller. Sen blev vi slöa och bestämde oss för att tillbringa resten av kvällen i soffan. Vi fixade till lite goda frukter och smälte choklad - chokladfondue! Mumma. Vi bestämde att vi skulle köra picknick i Slottskogen dagen efter också, "fett mysigt" som Ellinor uttryckte sig ;) Haha.
Detta är en historia för sig och därför tänker jag avsluta här och nu. Inte bara därför, men jag blir rastlös. kan inte sitta still, måste göra nåt. Typ..nu.

Sunny day

En ny dag. Igen. Det går för fort nu tycker jag. Imorgon är det 1 september. Herre gud. Det var nyss 1 augusti tycker jag. Det är galet. Skrämmande!

Idag har jag lite att pyssla med. Ska börja med att klippa gräset, sen träna lite (nu ska min mage bort en gång för alla!). Någon gång i veckan ska jag gå till mormor och städa, men får se om jag gör det idag. Har nu länge tänkt sätta en surdegssats, tror jag ska fixa det idag.
Har ni bakat surdegsbröd? Jag gjorde det i skolan för ett tag sen, då blev det bra. Men sen testade jag en gång här hemma i våras, det blev mindre bra. Jag vill lyckas och kunna! Det är ju så bra och gott.
Sen ska jag försöka få en stund i solen också, måste ändå läsa igenom alla häften och pappren från jobbet. Helt plötsligt kanske ringer och då är det bra att ha det gjort. Och sola och läsa, bra kombo va?
Så, vad ska ni göra idag?
Nej, ut till gräsmattan! Ni som har varit här vet ju att vi inte har den största trädgården direkt, så det tar ju inte så lång tid..haha.
I eftermiddag/kväll ska jag försöka skriva igen! Allt beror på tid och lust. Man måste ha inspiration, utan den funkar inget tycker jag.
See you!

Sorry..

Jag inser nu att jag nog inte kommer orka skriva mer idag. Förlåt hörni. Jag hade verkligen tänkt berätta om mina dagar i finaste staden, men jag orkar nog faktiskt inte det idag. Jag tänkte ta en promenad till Ica och köpa mig en kexchoklad lagom till Fångarna på Fortet. För det ska jag såklart se på idag. Det är roligt folk idag!

Alltså; Affären, sen soffläge kvällen ut! Jag är seg.

Back in basic

Japp, efter några dagars äventyr i Gbg är jag nu åter hemma igen. Åkte ner i onsdags med pappa, hämtade Ellinor i stan och åkte till fina Majorna och kollade på en lägenhet. Den var så mysig och fin. Gammal stil och fint område, ja jättebra helt enkelt. Tyvärr fick jag inte den, då det var några fler som kollat innan mig. Anledningen vet jag inte, även om jag väldigt gärna skulle vilja det!
Sen skjutsade pappa oss till Ellinor i Biskopsgården. Jag måste säga att jag var lite halvskraj innan och har fortfarande varit det när vi varit ute på kväll/natt, men det var såå mycket finare än jag trodde. Och det området där hon bor var så välskött och fint, jättebra. Kul när vi sitter och äter frukost morgonen efter och läser i Metro: "Man knivmördad i Biskopsgården". Jaaaaaa! Roligt kände jag då. Nej fy.
På kvällen gick vi ut och åt på nåt mysigt ställe, så fort det finns stora "pluffsiga" kuddar och fåtöljer så blir det i min smak mysigt! Sen skulle vi till nåt ställe som hette Nefertiti, jättefint och mysigt ställe. (Oj, vad allt är "mysigt" hela tiden..) Vi irrade vi oss runt ett tag innan vi hittade det, men sen så! Det var 10 m kö när vi kom och de öppnade inte förrän 30 min senare, så vi och massa andra stod där ute i stormen och väntade på att få komma in. Timbuktu och Helt Off spelade också, super! Skön musik det där. Jag kan verkligen rekommendera det stället, kalas!
Nu måste jag springa iväg och hjälpa mamma med nåt på datorn! Sen blir det lite käk.
Får skriva mer senare istället. Har ju mer att berätta om Gbgvistelsen!

Storm!

Idag har jag fullt upp, massor att göra. Ska åka till Gbg imorgon, hade planerat att åka på torsdag egentligen, men igår blev det bestämt att jag ska kolla på en lgh imorgon kväll! Då är det klart jag åker. Men det innebar ju också att jag fick betydligt mer att göra idag, det jag tänkte göra imorgon.
Jag var hos frissan imorse och fyllde i min utväxt, ingen färg i själva "håret" utan bara i det gråa ;) Det blev bra. Men jag höll på att blåsa av cykeln på vägen! Galet vad det blåser och regnar. Jag är lite rädd att strömmen ska gå faktiskt. Ännu värre börja åska..det gillar jag inte.
Jag är inte alls avundsjuk på mina vänner som befinner sig ute i vida världen just nu..nej, inte alls.
Sen i em ska jag iväg till doktorn också, mina öron börjar göra ont igen. Dumt. Får väl någon sån salva igen, äckligt.
Hade bestämt med Sara att gå en promenad idag också, men det har vi ju ingen lust med i detta vädret. Jag har ju inte jättemycket tid över heller, men jag SKA träffa henne en stund iaf! :) Hon åker ju tillbaka till Skaune snart också, trist!
Nej, här har jag inte tid att sitta!
Ha´re!

Hos Ellinor 2

Vilket underbart väder vi har, måste jag börja med att säga! Helt lovely. Har legat ute i solstolen några timmar och bara njutit. Har dock rätt mycket att göra, så jag hade ingen ro längre. Tänkte börja beta av min att-göra-lista lite smått idag. Men först tänkte jag passa på att fortsätta på min miniweekend på östkusten!
--
Alltså fortsätter jag direkt in på dag 2, torsdag :)
Vi började dagen med en "hotellfrukost", som Maria kallade det, Mys! Sen begav vi oss mot stan, shoppade lite och åt lunch i solen. Allt var bara så mysigt hela tiden. Tänk om man kunde få ha det så hela tiden? Vad bra allt vore!
När vi kände att vi gjort Nyköping så tog vi bilen "till landet" som flickorna så fint kallar det. Det var soligt och varmt, så vi bestämde oss för att bada. Okej, jag visste att det var sjö. Och jag vet att sjö inte är som hav. Inte salt, inte lite "klart" och blått. Men jag blev lite smått chockad när vi kom ner till bryggan. Vattnet var ju för sjutton BRUNT! Smutsigt, äckligt. Min första tanke var bara att "här badar jag inte!". Jag är rätt dålig på att hålla mun ibland, även denna gång så jag sa precis vad jag tyckte. Det var ju dumt av mig. Vissa grejer kan man ju hålla för sig själv! ;) Efter många om och men, så gick jag iaf i. Det var..kallt! Men blev skönare efter en stund. Och tro det eller ej - jag tvättade håret i det bruna vattnet!

När vi väl kom hem igen, så tog vi med oss en korg och gick och plockade svamp. Dock hittade vi inte så jättemycket, men det var roligt ändå. Jag gick i flipflop och shorts, Ellinor i foppa. Bara Maria som var ordentlig och hade riktiga skor. Det kliade i hela kroppen sen!
Efter middagen kom nästa uppdrag - Vingåker. Ellinor skulle köpa en hylla som hon sett på Blocket, hyllan fanns i Vingåker. Dit skulle vi. Men det var bara en av deras bilar som hade dragkrok, den skåpbilen hade även bara 2 säten..pappan skulle köra, så vi var alltså 3 st. Hur vi löste det? Jo, det ska jag tala om. Ellinor satt bak i bilen på en SOLSTOL! Så jävla roligt. Det var ju ingen kort bilresa på 10 min heller, det tog ju nästan 1 h EN VÄG. Och där satt hon i sin solstol. Haha. Skrattar för mig själv när jag tänker tillbaka. 
Hyllan var iaf jättefin! Vilken var tur för det var lite mäck med att hitta till huset..Pappan sa att han visste vart det låg, men det gjorde han nog inte. När vi velat runt i "stan" en stund, så ringde han till slut till säljaren. 
- "Ja, hej! Min dotter skulle kolla på nåt skåp eller vad fan det var." Hahaha.
- "Ja, nu är vi nog på rätt väg. Var det nummer 11?"
- "Nej, 22. Där är 12."
- Men nej! Då har vi ju kört förbi!"
Galet roligt! Men dom som inte var med, tror jag har svårt att se det roliga i det hela. Men det var riktigt roligt.
Väl hemma med hyllan i 20 delar, var det kolsvart ute. Vi hade hyrt en film som vi började kolla på och gjorde samtidigt varsin macka med stekta kantareller (egenplockade sen innan, såklart!), mums!  Filmen, Baksmällan, var dock helt totalt värdelös. Vi båda hade förväntat oss en görrolig film, men icke! Förstår inte riktigt hur folk kan tycka den är bra..
Vi fick båda kämpa för att hålla oss vakna. Haha.
Sen har jag ju redan skrivit om min extrema tur med tåget dagen efter. Eller hur?
Jaa, detta var "kort" om min väldigt braiga resa till Ellinor och östkusten. Mycket bra!
Puss!

Svamp

Jag och mamma tog en tur till skogen igår. Fick iaf ihop 2½ liter. Vi var så nöjda! :)

Favoriter

De två KVINNORNA som betyder allra mest i mitt liv!


Sista jobbdagen avklarad!

..1 båt på 4 h hade jag idag, så när kl var 14 så ringde jag chefen och sa att "nu stänger jag". Haha, det var inget snack om saken. Han tyckte jag gjorde helt rätt! Idag gick han ju back dessutom.
Nu ska jag åka med mamma till affären, ska även in på Pipers. Det sägs att de har 30 % på all italiensk glass, kanske även annan? Jag vill ha blåbär. Fullkomligt älskar deras blåbärsglass!
Jaja, ha´re!

Hos Ellinor

Japp, nu tänkte jag berätta lite kort om min lilla tripp till andra sidan av Sverige. Förra veckan åkte jag alltså och hälsade på min kära vän Ellinor i Nyköping/Flen. Jag ska försöka att inte skriva för detaljerat, vilket jag annars brukar vara rätt så duktig på. Sen är det också en del interna grejer som jag så gärna skulle vilja uppleva igen och även dela med mig av. Sånt som vi skrattade hysteriskt åt då, men som ni, kära läsare, förmodligen inte kommer tycka är alls roligt. Det brukar vara så, iaf för mig :)
Tågresan från Dingle till Katrineholm gick jättebra, jag hade tur som fick "låna" en tvåbarnspappas plats (åt rätt håll) då han hade ett av barnen i knät hela vägen. Snällt! Dock hade jag en väldigt tjatig kille brevid mig, som pratade om allt möjligt med mig trots att jag försökte dissa honom hela tiden. Jag menar, när den man pratar med bara ger ett kort ja eller nej till svar, eller svarar väldigt kort på en fråga, och hela tiden tittar ut genom fönstret. Förstår man inte då att personen inte är intresserad? Det trodde jag! Men inte han, han fortsatte att babbla och kommentera allt. Men han gick av i Skövde som tur var.
När jag väl kom fram till Flen möttes jag av Ellinor och hennes trevliga mamma. Jag blev så glad! :) Jag hade i telefonen frågat om jag inte kunde gå från tåget hem till dom, men då bara gapskrattade Ellinor. Och det insåg jag ju sen, det hade nog varit lite långt..Haha.
Huset låg mitt på landet och var Så mysigt! Hela stället var fint. Jag är verkligen inte van vid "landet" på det sättet, med djur och sånt så det var lite spännande ;P
- "Vad heter kossan? Eller tjuren..?"
- "7759" HAHA.
Vi käkade lite och åkte sen, tillsammans med Ellinors mamma och bror, in till Nyköping. Det var mycket folk och "gamla" bilar, motorcyklar osv, tydligen varje onsdag på sommaren. Kul grej! Vi mötte upp systern Maria och gick sen för att spela minigolf. Det var roligt, men lite för många banor för mitt tålamod..Ellinor fick massa 1.or, sån jäkla tur! Jag kom iaf tvåa, haha ;)
Min kusin Kalle och hans flickvän Kajsa kom förbi en sväng också. Roligt att träffa dom, var ett tag sen. Synd att jag inte hann se deras lägenhet bara. Det får bli en annan gång!
Efter minigolfen gick vi mot hamnen och satte oss på ett glasscafé, jättemysigt. Min favoritglass fanns där också; apelsinchoklad. Mums säger jag bara!
Sen gick jag, Ellinor och Maria vidare till ett ställe som heter Tellus och tog en öl (cider för oss som inte vuxit upp riktigt..). Det var riktigt mysigt! Satt i såna goa rottingfåtöljer på en terrass precis vid en å. Super!
-
Inser nu att jag bara har skrivit om första dagen, jag kan visst inte skriva kortfattat om saker. Typikst mig!
Kanske borde jag göra så att jag avslutar detta inlägg här och nu, och berättar om nästa, roliga dag lite senare..?
Jag tror det får bli så!
Jag måste dessutom göra nåt nu, är lite rastlös. Det blev ingen promenad i morse då jag skulle till arbetsförmedlingen på sånt "gruppmöte". Det gav ju absolut ingenting! Allt hon sa och pratade om tycker jag säger sig själv. Onödig tid! Men men, det är så det är.
Har en liten fundering på att gå ut och plocka lite hallon, men det regnar ju lite så har ingen jättelust direkt. Säkert skönt väl ute, men.. Vi får se!
Skriver senare.
Pussss!

Sol, underbara sol!

Solen har visat sig på västkusten idag. Och då menar jag SOL! Alltså solväder, jag har legat i bikini i trädgården, gömd bakom täcken och trädgårdsstolar. Helt underbart. Egentligen skulle jag ha jobbat idag, men eftersom semestrar är slut och även båttrafiken drar ner så jobbar vi bara en i taget nu, så jag blev ledig idag. Och jag är rädd glad för det! :)
Är ledig imorgon också, då blir det arbetsförmedlingen igen..suck. Nåt sånt där "gruppmöte" eller vad fasen tanten kallade det. Usch, gillar inte "gruppgrejer". Blyg för tusan! Men det får la gå ändå. 1,5 h skulle det ta, ska jag sitta still och lyssna på nåt tråkigt så länge? Shit. Och OJ, vad positiv jag är!
Nu har jag några alternativ på göra; antingen städa mitt rum (eller hela övervåningen kanske? För det är ju såååå stor, haha!), ta en promenad eller gå till mormor. Jag skulle vilja få till alltihop, men jag ska börja fixa middag om en timme eller nåt också, så hinner väl inte överdrivet mycket innan. Kanske blir städ nu och promenad och mormor med mamma ikväll? Det lät la bra?!
Vad hittar ni på ikväll?
Och just det, det är så roligt och spännande. Idag flyttar Ellinor från öst till väst. Till kära Gbg! Ska bli så roligt att ha henne närmare. Även om jag inte är där ännu, men någon gång inom en månad är jag också i mitt älskade hjärta till stad. Lovely.

--

En bild på min födelsedagstårta passar jag på att lägga upp, jag är rätt nöjd med utseendet iaf. Smaken var godare dagen efter..


I´ve got a job!

Just! Jag var ju i Gbg idag, och träffade en snubbe på ett sminklager. Jag har fått extrajobb där, men det lät som att det kan bli en del jobb i höst! Fan vad bra! Jobbet innebär mest egentligen att packa ordrar och sånt, lätt jobb sa han, men det kan vara lite stressigt i sep-okt då det är mycket nytt folk som beställer. Jag är riktigt nöjd!

Dock helt slut efter dagen..det tär på krafterna att gå på intervju och hålla på att missa buss 2 pga Västtrafik och allt. Men..jag har ju ett extrajobb iaf! ;)

Måndag

Tro inte att jag glömt att berätta om mina bra dagar hos Ellinor, nejdå, det har jag verkligen inte glömt. Men jag vill ha god tid och lugn och ro då, det vill säga..aldrig! ;S

Idag skrev jag in mig hos arbetsförmedlingen. Jösses, vilken tid det tog och vad mycket som skulle fyllas i! Det tog över 1 h där inne hos tanten med datorn. Dessutom var hon så seg på datorn, skrev med pekfingrarna.. Jag var helt slut i huvudet när jag gick därifrån. Uscha!
Imorgon blir det en tur till Gbg. Ska på ett möte kl 10, så det blir en tidig morgon. Kommer förmodligen berätta mer om "mötet" imorgon när jag kommit hem. Men..wish me good luck, iaf.
Förresten så märks det en tydlig skillnad på badgäster idag mot förra veckan. För att inte tala om förra veckan igen, det är stoor skillnad.
Vad hittar ni på?

Sol och jobb - as usual!

Har jobbat idag, bara 4 jobbdagar kvar nu. Iaf enligt schemat. Jobbade själv hela dagen idag, men det gick faktiskt jättebra. En del båtar var det också, så jag blev inte uttråkad. Sen var Timo live på radion i typ 1 h mitt på dagen också, perfekt. Nästan att jag istället blev irriterad när det kom en båt och jag var tvungen att sänka och gå ut ;P Haha.
Det var ju den årliga "Bullingrutten" idag också. 1000 galna cyklare, en del i olika utsmyckningar. De flesta fulla som svin. Haha. Ett gäng härifrån var såklart, som vanligt, där. Alla tog sig i mål i år, bra där! När de kom hem runt 20-tiden så gick allihop (plus jag och Lisa) till Nolhotten och åt. Kom istortsett precis därifrån nu. De var gott och trevligt, den ena fullare än den andra! ;)
Innan vi gick och åt samlades vi på ett pars balkong allihop. Så satt Per och tittade på mina fötter:
- "Fan hur kan du bli så brun på Fötterna?!"
- "Jag vet inte, borde egentligen ha märke efter flipflopsen eftersom jag jobbar i dom, men det är ju bra ;)"
- "Jag tror du har värmt dina fötter i micron!"
Hahaha, så jävla roligt. Vilket jubel det blev.
Jag Vet att jag lovade att berätta om min semestertripp idag, men jag orkar faktiskt inte. Jag vill inte bara slafsa ihop nåt "bara för att". Nej, jag vill skriva och tänka tillbaka samtidigt :)
Men jag lägger upp en bild på Ellinor och hennes syster Maria, i svampskogen. (Dumma Tomas..)
Sov gott!

Fredagen den 13.e

Hemkommen från den andra sidan av Sverige idag. Jag har haft det så bra. Verkligen bra. Trivdes väldigt bra i sällskapet. Jag kommer inte skriva nåt om dagarna här och nu, det är jag för trött för. Men däremot måste jag bara berätta snabbt om vilken TUR jag har haft idag. Med allt i stort sett.

Mitt tåg gick 9.28 och det skulle ta ungefär 15 min till stationen sa Ellinor. Vi åkte kvart över. Det kändes tajt och stressigt, men vi drog på så gott det gick. När vi körde ner för backen mot stationen var kl 09.28. Just precis. Jag visste att det inte gick nåt mer tåg på hela dagen, så jag var bara tvungen att komma med det tåget. Vi sprang mot tåget och 9.30 var vi där tåget skulle gå. Nu är det kört, tänkte vi. Tåget har gått, jag har missat det. Men icke, sa Nicke! Tåget var 2 min försenat, så det kom in preeeecis efter vi kommit dit. Galet vilken tur jag hade! Och hysteriskt varmt och mycket folk var det på tåget. SEN, som om inte det vore nog, så fick jag åka åt rätt håll vilket i stort sett aldrig hänt! Jag får alltid byta med någon men idag var det rätt håll på 2 av 2 tåg Helt perfekt. Sååå, jag tror att 13.e betyder tur för mig :) Sen föddes jag ju fredagen den 13.e också, så det kanske har nåt med det att göra? Vem vet!
Nu har jag tryckt i mig lite kräftor och räkor, mumma. Vi ska nog fortsätta se inspelningarna av Millenium-delarna tror jag. Känner mig rätt trött och sliten.
Imorgon ska jag jobba, känner verkligen inte för det, men det är inte mycket att göra. Det är ju bara 5 dagar kvar (troligen) och sen kommer Fia tillbaka på söndag. Tjiho, det blir bra.
Under helgen kommer lite bilder och en sammanfattning av den kalasbra trippen till östkusten.
Loovar! :)
Det blir ett tråkigt inlägg, utan bild.
Hur har eran dag varit? Tur eller otur?

Mot Nyköping!

Imorgon sätter jag mig på tåget mot Sveriges baksida! ;) Hamnar förhoppningsvis till slut i Flen/Nyköping hos min fina vän Ellinor. Ska bli så roligt. Hon ska visa mig det bästa av den sidan, haha ;)
Vet inte om jag kommer skriva nåt i helgen, skulle inte tro det, men nu vet ni iaf vart jag håller hus! :)
Nu ska jag slå mig ner i soffan med la familla och kolla reprisen på Allsång på Skansen från ikväll.
Ellinor i hög person! Visst är hon fin i mammas extreeemt fina förkläde? :)

Chokladmousse light

Ett recept på en chokladmousse, lite lättare än varianten med grädde och liknande. God blev den iaf! Receptet är till 4, men det beror ju helt på vem som äter ;)
4 äggvitor
4 msk socker
4 msk kakao
Ev. lite hackad mörk choklad
Vispa vitorna och sockret till ett fast skum (tänk på att bunken måste vara helt fettfri). Sikta ner kakaon i blandningen och rör ihop till en slät smet/skum. Häll upp i glas och servera med blandade bär (eller nåt annat gott!). Låt den inte stå för länge, även om det är i kylen.
Ät och njut!

Seg, varm dag

Just det. Segt och varmt. Det har det varit idag. Jag skulle egentligen inte jobbat idag, men så ringde killen som skulle jobbat igår och sa att han var sjuk och bad mig jobba. Yes, så blev det, så är jag istället ledig imorgon.
Jag öppnade vid 10 och klockan var inte ens halv 11 innan bensinen var helt SLUT. Fan, det som inte får hända hände! Igen. Jag ger mig fan på att han inte ens var sjuk, han visste att bensinen nästan var slut igår när han jobbade. Den lilla skiten! Haha. Var länge sen jag var så sur som jag var då. Alla som kom skulle ha bensin (såklart, varför inte liksom?), lika jobbigt varje gång jag såg en bensinbåt komma närmare. Usch. Skulle ha jobbat till 17-18, men jag bommade igen vid 15-tiden av just den anledningen. Det var ju fasen inga båtar som tankade! Vi hade 7 tankningar på 5 h, helt galet. I vanliga fall brukar det vara typ 50 på 5 h, minst! Jaja, sånt är det. Jag gick hem och la mig i solstolen och somnade. Snark.
Jag bara älskar denna bilden på mina vänner


Bak

Tänkte bara dela med mig av ett görgott recept. Har gjort en del mockarutor/kärleksmums (kalla dom vad du vill) i mina dar, men idag har jag nog hittat det perfekta receptet! Ja, galet gott!
Ni hittar det här: http://www.tasteline.com/Recept/Karleksmums__
Dock fick jag ha inne min plåt lite längre i ugnen, än vad som stod i receptet. Hade nog nästan 8 min extra tror jag.

Slänger in en bild på brödet från igår också.


Lördag

Har varit ledig idag, så jag hade egentligen räknat med en heldag ute i solen. Som vanligt ville inte vädret vara med helt på mina noter, men solen har ju inte direkt lyst med sin frånvaro iaf. Jag har gått in och ut hela dagen.
Bakat bröd i bikini ungefär :) För just det, bakat bröd har jag gjort! Det ska jag smaka på till kvällsteet senare. Får se om jag får sällskap av bror eller inte. Nu är jag själv hemma, njuter. Mamma och pappa har åkt upp till Kläppen för att visa en annan familj vart vi ska bygga stugan, så jag har FF ;) Haha.

Nu sitter jag och halvkollar på Sommarkrysset, Oskar Linnros är ju med för sjutton! :)
Jag möttes av detta fina när jag vaknade imorse. Helt spegelblankt på vattnet. Så fint.

Negerboll?

Bilden är så skön.. haha.



Ikea

Nu ska jag ge mig på att försöka starta denna nya blogg då. Känn ingen press, nej då, haha. Jag kommer däremot inte skriva så mycket nu, vi ska ha lite mys med la familla nu tror jag :)
Meeen, kan ju säga att jag varit på Ikea idag och faktiskt inte köpt upp hela stället för en gång skull! Otroligt. Jag brukar vara rätt duktig på det annars. Blev bara knappt 600 kr fattigare, det känns bra (?).
Vad jag har köpt då? Hm, det är ju sånt man aldrig kommer ihåg efteråt..då borde man ju iofs kanske tänka att behövde jag verkligen det då, eftersom jag inte ens minns..? Men det är klart jag minns! Men det blev mest småkrafs, sånt skoj ;) Bl.a skålar, påslakan (jag kan inte åka till Ikea utan att köpa påslakan..), ett så kallat "laptopstöd", ska tydligen vara bra sägs det! Sen var det såklart lite ljus, en vas, lite små söta burkar som jag kan göra "ge bort-sylt/marmelad" i :)
Nej, nu ska vi mysa stänga här. Imorgon är det dags för jobb igen, sen åker min lilla vän och kollega Fia till Kreta, den lyckosten! Fy vad fuskigt. Jag är såå sugen på att bara ta en restresa när jag jobbat klart. Det vore bara SÅ skönt.
Hoppas ni får en jättebra kväll iaf, det ska iaf jag försöka ha :)

P.S Ursäkta om det inte blir isärskrivna stycken, det ser ut så nu, men det verkar bli nåt knepigt när jag trycker på publicera. Men det får ni stå ut med så länge!
Puss!

Test

Hejhej!

På begäran ska jag nu bara göra ett första test med denna blogg, för att se om det funkar.
Seeeeeeen, kan jag ju börja skriva - och även förhoppningsvis fixa lite bilder! ;)
Men som sagt, detta inlägg är inget läsnödvändigt, bara ett test!

Välkommen till min nya blogg!