Thailand i bilder - del 2

Där var några fler, hinner inte lägga upp mer nu. Får bli resten nästa vecka. Detta är ett väldigt grovt urval av bilder från Koh Lanta, där vi också träffade kära släkten! :)
Imorgon åker jag med Ellinor hem till Nyköping. Ska fira hennes födelsedag med släkt och så, jättemysigt ska det bli!
Nu blir det dusch och packning, sen sängen.

Ha en jättefin helg!

Vidrig huvudvärk

Jag hade egentligen tänkt lägga upp del 2 av Thailandsbilderna ikväll, men jag har så obehagligt ont i huvudet så jag orkar inte det. Har jobbat idag, ungarna var goa men väldigt intensiva, dessutom så fick dom så lite mat så vi fröknar fick knappt nåt att äta.. men nu ligger jag i soffan och mina planer är att fortsätta ligga här (det är ju massa matprogram) och sen flytta från soffan till sängen. Lugn kväll med andra ord.

Men jag lovar att jag ska lägga upp del 2 innan jag somnar imorgon. Okej? :)

Jobb

Idag ska jag jobba på dagis 9-16.30. Jag är nästan lite "nervös", det var ju så länge sen sist. Har inte jobbat i år, så det är ett tag sen. Men det ska nog gå bra!

Igår träffade jag min underbara Kajsa också, efter 2 års frånvaro. Shit vad jag har saknat henne! Nu får det bli att ses oftare. Varför är det så att man ses så sällan fast man bara bor drygt 2 h ifrån varann?

Thailand i bilder - del 1

Yes, nu kommer en del bilder upp. Del 1 av hur många vet jag inte, det får bli som det blir. Kanske att det blir av 3, en del per vecka, vi får se! Kolla och dröm er bort! Lägg märke till hur bleka vi är också, haha!
Ett grovt urval av första veckan. Här har vi hunnit med Ao Nang och Koh Jum, samt en 4-öars båttur. Nästa stopp och bilder är från Koh Lanta och framåt!

Black and White

Mitt och broderns ben i Thailand. Lite roligt tycker jag..;)

Tårta och sushi

Mitt i all tårtbakning så fick jag ett sånt extremt sug efter sushi. Jag som egentligen inte gillar det så värst mycket, men åt det sista kvällen i Thailand och det var bara sååå gott. Så nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta en tur in till stan och köpa med mig det hem? Det lutar åt det, ska ju ändå bara sitta hemma och uggla själv, så va fan - lite gött ska man väl ha! Dessutom så får jag ju en liten promenix till och från spårvagnen, alltid bra! :)

Vad gör ni i fredagskväll som denna? :)

Snabbvisit på hemmaplan

Jag är just nu hemma hos mina kära föräldrar, egentligen endast med anledningen att jag ska till frissan idag. Tänkte faktiskt försöka våga nåt nytt. Ska fylla i den värsta gråa utväxten (jäklar med håret har vuxit och blekts på 3 veckor i Thailand!), men sen ska jag även testa lite ljusa slingor i. Så här lagom till våren tänkte jag! Jaa, för den ska ju komma om 13 dagar stod det i Aftonbladet igår. Och det tycker jag vore alldeles toppen! Ja, så om hon har tid för mig så länge och tror att det kan bli bra, så ska jag samla mod till mig att göra lite slingor som sagt. Vi får se!
Jag ska ju på 21-årskalas hos Ellinor med massa folk på lördag, så då får jag ju inte se ut huuur som helst.
Dessutom bad hon mig att baka en tårta, så i värsta fall får jag väl gå dit med tårtan och gå igen ;) Haha. I värsta fall.

Jaa, jag lovar. Bilder från resan kommer att dyka upp här så småning om. Jag hinner inte just för tillfället bara. Har inte ens sorterat allt ännu. Mamma tog över 1000 bilder, jag tog väl ca 400, har dock rensat en del, men jag menar..vilka ska jag lägga upp? Sen tog ju min kära broder en hel del bilder också, fast därifrån kan ju några komma upp senare iochförsig. Jaa, men jag ska fixa detta, promise!

Hemma i Det kalla landet

Hej!

Ja, nu var det ett bra tag sen jag skrev. 23 dagar för att vara exakt. Och 21 av de dagarna har jag befunnit mig antingen högt upp i luften med 70 minusgrader utanför eller i Thailand med runt 35 plusgrader. Jag väljer det sistnämnda!
Jaja, jag har haft det helt underbart! Verkligen hur bra som helst. Vi har varit på de mest fantastiska platser, stränder, hotell. Jaa, allt har varit riktigt bra. Har så himla mycket bilder jag skulle vilja visa, men det går ju inte direkt att lägga upp så många här..tyvärr.

Oavsett så får det bli senare idag eller imorgon, hinner inte just nu. Måste packa upp och fixa inför min tvättid om en stund. Lika bra att tvätta allt direkt, så är det gjort! :) Det är ju inget man använder nu direkt ändå, jag brukar iaf inte gå i shorts i februari :)
Har ni haft det bra här hemma? I Kylan!


En bild kan jag ju bjuda på så länge! Detta är, Koh Lipe, en av alla fantastiska platser vi bodde på :)