Picknick och kubbspel

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt här, har knappt varit inne på datorn alls.
Har varit på östkusten och firat midsommar, varit på Kolmården och lite så. Tänkte berätta mer och visa bilder en annan dag, kanske imorgon beroende på vädret.

I tisdags var jag och Ellinor på Where the action is här i Gbg. Sjukt kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag möter Ellinor på Backaplan för lite handling inför kvällen. Planerna är picknick och kubbspelande i Slottsskogen i fint sällskap. Kul!

Ja, jag skulle väl istortsett bara säga lite som så att..jaa, jag lever helt enkelt.
Hoppas ni mår bra.

Dagens

Supergod sallad bestående av
Sallad, gurka, paprika, avokado, kyckling, pasta, , apelsin, vindruvor, äpple och jordgubbar.
Det var lite skåpsrens eftersom jag ska vara borta nu i typ 5 dagar. Gott blev det iaf!

Nattbrand

Förhoppningsvis inte så farligt som det låter, men lite obehagligt.

Igårkväll när jag lagt mig, runt 23.30, så ringde det en jättekort signal på porttelefonen. Bara det tycker jag var lite konstigt. Men nyfiken som man är, så gick jag upp och tittade i köksfönstret, finns dock inte bort barnspärren (...), så jag såg inte ner ändå. Dock såg jag massa blinkande blåljus och kände någon gaslukt. Var ju såklart tvungen att kolla detta, så på med närmaste kläder igen och ner för trapporna. Väl där nere träffade jag en granne som sa att det brann i grannhyreshuset. Usch. Vi såg inga lågor, men en himla massa rök och jättemånga brandmän med gasmasker. Polisbil och ambulans var på plats också. Det verkade inte som att de som fanns i huset fick gå ut, för alla stod i fönstrena och pratade med några brandmän. Det kanske brann i uppgången? Men dom stressade inte jättemycket, så när vi (jag) började hacka tänder av köld så gick jag upp igen. Hade dock lite svårt att sova, jätteont i hals och huvud, men det gick ju bra till slut.

Idag har jag inte varit ute ännu, sov ända till 9.15 idag, länge för att vara jag. Men jag är ju trots allt sjuk fortfarande. Ska snart gå ut och leta upp en avfallsstation i närheten och sen, om jag orkar, gå och handla lite.
Skulle vilja kolla efter nåt att ha på mig på midsommar, men det känns ju väldigt dumt att gå i affärer när jag är sjuk och inte orkar jobba. Får se imorgon.

Nej, på mig kläder, sitter fortfarande i pyjamas!

Negativt midsommarväder..

Ser ju inte jättebra ut, nej..

En helg i sömnens tecken

Ja, det är i stort sett det jag har gjort i helgen. Somnade i soffan halv 9 i fredags, kl 8 i lördags och i söndags mellan 13 och 16. Helt sjukt. Så mycket har jag aldrig sovit. Men det tyder ju på en sak; jag är inte frisk.

Nu är jag iaf tillbaka i stan igen, men bestämde mig för att inte jobba idag. Det var riktigt jobbigt i fredags, så jag utsätter mig inte för det igen. Ska åka till läkarens dropin vid 17-tiden sen, måste ha hostmedicin. Jag hostar sönder lungor och hals annars.

Nej, tillbaka till soffan. Jag är så rastlös, men orkar inget - frustration!

Håller tummarna..

Jag sitter här med världens ont i halsen, hostar, ont i öronen och huvudvärk. Dessutom hade jag lite feber imorse. Nu på kvällen har jag inte vågat kolla, jag var nämligen så sjukt dum som gick och tränade förut.. Ja, jag vet. Ni behöver inte säga nåt, jag vet. Dumt. Men gjort är gjort.
Hoppas på att lite sömn kan få mig lite friskare tills imorgon, men först ska jag äta lite glass och sen avsluta med en stor kopp grönt te.

Imorgon efter jobbet åker jag hem till min älskade kust. Ska bli så skönt. Troligen blir det att gå på en studentfest på lördag också, men inte helt säkert ännu. Får dessutom se hur jag mår då.

Nepp, glass var det! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör.

Tisdag som onsdag?

Hela dagen har känts (heter det så?) som en onsdag. Vilket är lite synd kan jag tycka. Jag vill ha helg så jag kan få åka hem till kusten och mor och far. Och mormor. Min älskade mormor.
Men nu är det ju inte onsdag utan tisdag. Vilket har inneburit som vanligt mitt favoritpass på Friskis, aldrig missa om inget jätteviktigt annat kommit i vägen.
Imorgon blir det först 8-16, sen hem och byta kläder, möta Ellinor i stan och kolla lite. Sen drar vi hem till henne så ska hon hjälpa mig att färga håret. Har inte råd med ett frisörbesök i nuläget, eller jag prioriterar det inte iaf.
Så det får bli så denna gången.

Nu ska jag lyssna på lite Coldplay innan det är dags att dejta kudden!

Opepp

Ja.. fan. Jag har nog aldrig i mitt liv varit så opeppad på nåt som jag är på att jobba imorgon. Hade gjort (nästan) vad som helst för att slippa. Men herregud, jag ska jobba och punkt liksom. Men just nu känns det bara..blä typ. Det ligger nog lite att jag att har sent pass också och inte slutar förrän 17.30. Hoppas mina barn går hem innan..

Sen är planerna för kvällen att åka direkt hem och bara byta om till träningskläder. Sen drar jag till min käre broder och tar en powerwalk (löjligt ord tycker jag..) med honom. Han har såna grymma träningsspår hos honom. Sen skulle han köpa med sig lite käk hem som vi kan äta efter vi varit lite hurtiga.

Det blir bra.
Nu ska jag vara lite vuxen och kolla Nyheterna (läs vädret) och sen sova. Gårdagskvällen/natten var lite händelserik nämligen, så jag är lite trött.

Oplanerad helg

Vilket är sjukt länge sen jag hade. En helg där jag inte har nåt som helst bestämt. Det är ovanligt. Meen, jag vet inte om jag gillar det eller inte. Jag tycker ju om att ha saker att göra och känner mig rätt rastlös annars.
Som igår så hade jag nästan räknat med en sak och sen så blev det inte alls så, dålig kommunikation kanske, jag vet inte.

Det blev förresten aldrig varken Ikea eller Liseberg i onsdags, både jag och Ellinor var för trötta efter jobbet så vi hyrde film istället. Kändes helt okej. Det blir kanske att jag tar Ikea idag istället, beror lite på hur vädret fortsätter. Oavsett så ska jag gå och träna kl 11.
Som sagt, nej..jag gillar nog inte att inte ha några planer. Det känns så.

Vad gör ni i helgen?

Johnossi/Ikea

Imorgon kväll sker allt beroende på vädret. Är det sol blir det Liseberg och Johnossi, men regnar det så drar vi till Ikea istället. Bra va? Plan A och B är bra att ha tycker jag :)

Men först, sova och jobba!
Sov gott!

Magiskt

Gårdagskvällen var helt magisk. Konserten var helt grym och helheten var bara bra. Vädret, människorna, HÅKAN - allt! Han levererade låt efter låt, i sin egen stil. Alla lika bra.
Ja, herregud vad jag älskar denna människa. Den som inte har sett Håkan live har verkligen missat nåt. Det finns ingen som är som han. Ja, jösses.
Kvällen avslutades med ett helt fantastiskt fint fyrverkeri. Kändes som att det lyste upp hela Gbg.

Magiskt, men absolut inte tragiskt. <3

Underbart!

Så här skönt har jag det på min balkong just nu :)
Ikväll blir det Grindstugan och Örjan som spexar och spelar. Kul!