Videomix

Herregud, vilka uppdateringar jag gör! Så här ofta har jag aldrig uppdaterat nåt och kommer förmodligen inte göra det senare heller. Det är bara nu när jag är sjuk och så fruktansvärt uttråkad. Just nu sitter jag i telefonkö till A-kassan. Har ingen aning om hur det funkar, men jag har insett att jag måste ju få någon sorts ersättning när jag bara går hemma. Det funkar inte. Wow, nr 5 i kön efter ca 30 min, bra jobbat!
Senare, om jag orkar, ska jag ta spårvagnen några hållplatser till Videomix och hyra lite filmer. Några tips? Nåt måste jag ha att göra och dessutom så är det så jäkla tråkigt väder idag.

Bäst att sluta skriva, snart är jag framme i kön!

Småpyssel

Idag har jag börjat lite med mitt Thailandsalbum. Eller "börjat lite" är väl lite att ta i, men jag har gjort steg 1 av mååånga iaf :) Målat framsidans bokstäver!

Dagens (oklara) planer

Ja, efter att jag haft så jäkla tråkigt hela eftermiddagen igår, så känner jag att jag nog bara måste göra nåt idag. Orkar nog inte jättemycket med 40 grader, men jag ska försöka ge mig på att rensa frysen. Skriva upp allt som finns där. Inför kommande flytt, om inte annat. Meeeen, som sagt, vi får se vad jag orkar.
Jag ska iaf ta en kort promenad på 200 meter och hämta dagens Metro. Sen blir det dusch och kanske en film. Väldigt tråkigt väder idag dessutom.
Ojoj, vilket rörigt inlägg detta blev. Jaja, det får vara okej idag!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag, tjohej!

Earth Hour 2011

I lördagskväll mellan 20.30 och 21.30 var det ju Earth Hour. Det tänkte jag och Ellinor uppmärksamma så vi gick ut och upp till Ramberget. Vi tänkte att "nu ska vi se vad häftigt det måste vara när Gbg släcks ner!". Aa joo..väldigt. Det enda som släcktes var typ Ullevi, hjulet och konserthuset. Och inte ens samtidigt.
Bra där Göteborg! Vilken besvikelse.
När vi kom hem ställde vi oss och gjorde tacos i mörkret, med massor av levande ljus. Jättemysigt faktiskt. Färsen väntade vi med att steka tills kl var över halv 10. Vi var riktigt miljövänliga denna afton! :)

Soffa-letande

Sitter just nu och väntar på att få svar från en säljare på Blocket. Hon säljer en sjukt fin soffa som jag bara VILL HA! Men det var en annan tjej som ringde strax före mig som ska få först tjing på den, så nu håller jag tummarna för att hon inte vill ha den! Jag erbjöd tom 500 kr mer än vad den kostade! Jag vill verkligen ha den soffan. Vill vill vill!

Skicka/ta emot, skicka/ta emot, skicka/ta emot..

40,0

Turmässan var rätt bra idag, men man blev ju galet ressugen när man gick där och såg alla dessa lockande resemål. Men jag har ju faktiskt en resa i maj att se fram emot, ska bli så roligt!
På vägen hem från stan stannade jag på Hemmakväll (eller Videomix, som det alltid kommer att heta för mig) och hyrde 3 filmer. Perfekt att få ha dom i en vecka! Jag kände nämligen på mig att jag var ännu lite sjukare efter ytterliggare en dag i farten. Och just precis, 40,0 stod termometern på. Ajaj. Det verkar inte bli jobb imorgon då, nej. Suuuurt!
Nu väntar jag på att klockan ska bli halv 10 så att Pensionärsjävlar ska börja, sen ska jag sova.

Tur-mässa

Jag vaknade på precis samma sätt idag, fast kl 5. Andnöd. Fyfan vad äckligt det är. Fick ta en allergitablett, sen gick det okej iaf. Usch.
Idag har jag 39,2 graders feber och vi ska iväg på Tur-mässan. Det blir bra. Ska bli roligt faktiskt. Mor och far med vänner är också där, så jag hoppas på att träffa dom lite också.

Vad ska ni göra idag?

Hemsk vakna-upp-känsla

Jag vaknade vid 6.30 idag, av mig själv. Men inte för att jag var så pigg, nej. Jag var så tjock i halsen så jag knappt kunde andas. Jag fick ingen luft. Och näsan är ju ännu tätare när man ligger ner, så det blev liksom andnöd. Skitäckligt. Så det var bara att gå upp. Så nu har jag placerat mig i soffan framför tvn, med lite yoghurt och musli och tittar ut på den ljusblå himlen.

Idag hoppas jag ändå kunna gå ut lite, och vara ute. Trots feber och sjukdomar.
Jag hoppas på picknick i Slottskogen, för det är typ det mysigaste jag vet för tillfället.

Våffeldagen

Jag var på återbesök hos läkaren idag. Var ju och tog massa prover förra veckan, så idag när jag kom dit så hade jag en infektion i halsen. Ja, men vad roligt! Penicillin väntar i 10 dagar, fuck. Jag är så trött på detta nu vaa. Men det är väl bara att se framåt. Försöka iaf. Jag tog iaf mitt förnuft till fånga och lät bli att träna efter besöket, vilket jag planerat att göra. Duktigt va?

Ikväll blir det våfflor på Grindstugan med tjejorna, mys!


London-planer

Jag sitter och funderar på om jag skulle ta och åka till London. Min vän Frida bor där och vi har pratat om att jag ska komma och hälsa på henne. Frågan är när..och vad det kostar. Jag vill helst inte åka fre-sön, då det är som allra dyrast. Men hittade billigt ons-lör i april, så jag funderar på det. Problemet är ju då att både hon och jag måste ta ledigt..Och sen är det ju inte bara flygresan som kostar, det vet jag ju.. Men det vore himla roligt! Vi får se hur det blir.

Vad gör ni idag?

Thailand i bilder - del 4: Bangkok

Ja, då kör vi de sista bilderna. Ett grovt urval av 2 dagar i Bangkok. Utsiktsbilderna är från vårat superfina hotell, poolen, bilder från Thailands väldigt långt utvecklade elnät.. Lite restaurangbilder (såklart) och lite från flygplatsen. Jag bjuder på den snygga med stödstrumporna! Lägg märke till att jag har mina tights i handen och ska byta om precis efter att bilden tagits..!

"Ledig" dag..

Ja, alltså inga problem att fylla ut dagen, jag har alltid nåt att göra, men jag har inget jobb idag. Och vad passar då bättre än att åka och träna? Ska försöka få med mig Issa, om hon har lust. Sen ska jag handla lite frukt och grönt, sen kanske åka och kolla på skor med Ellinor - om jag hinner.

Det skulle bli sol idag förresten, vart är den?
I eftermiddag/kväll ska jag träffa Kajsa, roligt ska det bli! :)

Det var min dag, hur ser eran ut?

Kollade igenom lite bilder i hopp om att hitta någon bild på Kajsa, men hittade bara en från förra påsken uppe hos farmor. Hon kanske inte blir jätteglad, men det tar vi då! ;)


Mia Skäringer

Jag kom på att jag skulle skriva hur det var igår. Och jag kan bara säga så här; ni som har möjlighet - gå och se den! Det var riktigt jäkla bra. Jag tycker hon är helt grym. Helt grym.
Nu ska jag försöka sova bort min feber, imorgon hoppas jag kunna jobba och sen träna. Jaa, jag vet att jag är helt dum som går och tränar när jag inte är frisk, men det är sån jag är.

Sov gott!

Feber - igen!

Jag fick gå hem från jobbet idag efter lunch, har fått feber igen. Och allt var bara allmänt piss idag på stället, så det var lika bra. Nu ska jag lägga mig i soffan med en bra film och vila upp mig, så hoppas jag på att kunna jobba imorgon.
Vad trött jag blir på dessa sjukdomar!

En lördag i farten

Gårdagen var superbra. Började med, som jag tidigare skrev, en långpromenad innan frukost. Sen vid 11 åkte jag och Ellinor till Friskis och körde ett tufft medelpass, riktigt bra. Sen köpte vi glass och satte oss i solen och smaskade :)
Sen åkte vi hem och gjorde lunch, kycklingwok och avnjut den på Ellinors balkong i solen. Slappade lite tills vi på sen em/kväll åkte in till stan igen, åt "rullbandssushi" och sen gick vi på bio. Vi såg Black Swan, riktigt bra film! Enormt läskig, men grymt bra. Se den!

Dagen idag har inte varit jätteannorlunda än fm idag, fast idag blev det ingen glass efter träningen och sen åt vi lunch här istället. Lax med potatis och romsås blev det idag. Gottit. Ikväll ska vi till Konserthuset och se Mia Skäringer. Det ska bli riktigt roligt, hoppas det är bra. Återkommer imorgon med hur det var.

Nu ska jag börja göra i ordning mig inför kvällen.



Nya rutiner

I höstas, och innan dess, hade jag alltid som vana att ta en morgonpromenad innan frukost. Men sen när kylan kom och med den snö och is, så stannade det av. Dessutom så började jag jobba, så det hade jag inte kunnat (orkat?) på morgonen. Nu är det dags att återinföra dessa vanor. På helgerna iaf. Jag kan inte med att sätta kl på 5 bara för att jag ska upp och gå en timme innan jobbet..tyvärr. Men lördag och söndag, och idag är det lördag.

Just det, rör på fläsket!

All by myself

Jag har haft så fullt upp hela veckan, inte tid till nåt egentligen. Och därför har jag inte heller hunnit med att blogga nåt. Jobbade heltid på dagis mån-tors och efter jobbet har jag tränat nästan varje dag. Idag har jag varit "ledig", men har haft fullt upp ändå med sjukgymnast, träning, handling osv. Och nu är det fredag och helg! Äntligen!

Kvällen kommer tillbringas i soffan (och på yogamattan?) med endast tv, en film och jag. Just det, jag blir alldeles själv här idag. Har inte varit själv en fredagskväll på jag vet inte hur länge! Liiiite tråkigt, men kan nog vara rätt skönt också tror jag. Känner mig lite sliten och trött. Handlade på Coop Forum förut och hittade en film jag ska se ikväll; The Game Plan hette den. En Disneyfilm, men jag hade inte hört talas om den innan. Den verkade mysig iaf!
Men först är det ju premiär av Så ska det låta, åh vad jag gillar det programmet! Kanske inte så kul artister med idag, men..

Nu väntar jag på ugnsrotsakerna som är i ugnen, jag ska steka köttfärsbiffar och sen ska jag äta. Mums!

Ha en mysig fredagskväll, vad ni än gör!

Älskade skor

Vad tycks? Köpta på ett grymt stort köpcentrum i Bangkok, 150 spänn!

Tradera

Idag tog jag steget och startade konto på Tradera. Jag tänkte försöka sälja lite kläder som jag aldrig kommer använda igen. Mamma håller på att bli tokig på allt på vinden, hon kommer knappt in längre..oops. Så jag har lagt upp min första annons nu idag, hoppas på att det blir nåt bud iaf. Jag fick mycket bra hjälp av en vän till familjen också, och väl där uppe så blev jag av med ett par byxor direkt. Käckt! :)

Nu har jag kollat på Solsidan och Time Out, ätit sushi och bara haft det gott. Nu fryser jag och funderar på om jag egentligen ska lägga mig. Vill se på Bröllopsfotografen egentligen, men den håller på till halv 12 och det orkar jag nog inte. Inte när jag inte vet när jag behöver gå upp imorgon, beroende på när/om dom ringer från jobbet och behöver hjälp. Ja, vi får se! Jag hoppas att jag orkar jobba imorgon iaf, är fortfarande rätt förkyld och hängig.

Ha en fin kväll!

Grillpremiär och Mello

Jo, du läste rätt. Och ja, jag vet att det bara är 12 mars och att det är kallt och grått ute. Men nu har min käre far fått för sig att han ska grilla idag. Jaja, jag protesterar inte, jag älskar grillat! Så nu står potatisgratängen och väntar på att få sättas in i ugnen. Till efterrätt dagen till ära har jag slängt ihop en kokoskaka. Den är premiär för mig, men har hört att den ska vara underbar! Kan ju återkomma senare om den blir god ;)
Ikväll blir det bara mys med mina pärisar, lite gott att tugga på och mellofinal. Vem håller ni på ikväll? För mig att valet faktiskt mer och mer självklart vem jag tycker ska vinna. The Moniker! Finns ju ingen låt man blir så glad av som den! Heja Daniel!



Thailand i bilder - del 3

Yes, nu kör vi troligtvis de sista av alla bilder. Har suttit i säkert 2 h nu och gått igenom alla bilder (1267 st) som jag ska beställa. Så just nu väntar jag på att alla ska "laddas in" på deras sida, men det verkar ta lite tid. Segt.
Insåg nu att jag nog får göra en del 4 iaf, med bilder från Bangkok.

Nu måste jag lägga mig i soffan en stund, är ju inte helt frisk.

Färdigbakat

Jaa, resultatet av semmelbakningen idag:

Semlor

Ja, jag är väl dum. Men jag hade bestämt att jag skulle baka semlor idag, så då får jag faktiskt göra det trots att jag är sjuk. Hade 38,9 graders feber imorse, så då orkade jag, men nu är det knappt.

Här är baket iaf i full gång! Jag kommer inte att fixa iordning dom förräns ikväll när dom ska ätas.
Ska ni äta semla idag?


Sjukling igen..

Ja, jag blev sjukare efter helgens alla utflykter. Men det var det nog värt. Håkan var ju som sagt grym, det hade jag bara inte velat missa. Och igår hade jag och Ellinor picknick i Slottskogen i vårsolen, jättemysigt. Men jag kände att jag hade feber igår när vi satt där, jag svettades och frös hela dagen och kvällen.
Imorse gick jag till apoteket och köpte en termometer och jovisst, över 39 graders feber. Tjiho. Det var ju roligt.

dagen kommer tillbringas i soffan med film/tv/dator/tidningar. Om jag orkar ska jag ikväll gå med Ellinor och handla, får se.
Hoppas ni mår bra.

Så här känner jag mig just nu:



Magisk kväll

Ja, återigen var kvällen med Håkan magisk. Fast vad hade jag väntat mig? Och att få vara där med Sofia gjorde det hela ännu bättre! Det var så jäkla härlig publik igår, ingen som knödde eller hoppade på ens tår. Jaa, det kanske låter som en löjlig grej, men om man varit på x antal Håkan-konserter så vet man hur publiken är. Mer behöver jag inte säga.
Men som sagt; helt underbar är han!
Idag mår jag dock sådär..halvbra. Har ingen ork, är vrålförkyld, ont i halsen och känner mig allmänt knäpp. Ligger ju efter med rätt många timmar sömn också. Igår var jag vaken i 21 timmar..

Lite halvkassa bilder från gårkvällen lite nedan.
Nu ska jag försöka orka dammsuga här. Sen åka in till stan, möta Ellinor och köpa med oss sushi hem hit. Det blir en lugn kväll, vilket känns väldigt passande en dag som denna.

HÅKAN <3

Ikväll smäller det! Jag är sjuk, jättejätteförkyld, extrem huvudvärk och troligen feber, men va´fan - ikväll är det ju HÅKAN! Som vi har väntat. Och den som trodde jag skulle stanna hemma för att jag är sjuk, icke. Fel. Men jag måste erkänna att jag inte känner för det till 100 %, just nu. Inte efter att precis ha kommit hem från en dag på dagis. Är helt jäkla slut!

Men jag vet ju så väl att Håkan kommer pigga upp mig till det tiodubbla (kan man säga så?). Så nu ska jag slänga i mig lite yoghurt, lite smink och sen möta Sofia vid tåget - mot Uddevalla!

Hoppas ni får en fin kväll!