Långledigt

Det ska bli skönt med lite långledighet. Visst, jag var ganska nyss på Rhodos och bara gottade mig, men det är ändå väldigt skönt att vara ledig på hemmaplan också. Det är rätt mycket roliga grejer som händer i veckan dessutom! Men först väntar en dags jobb, sen imorgon kväll blir det Liseberg och Petter och September. Blir nog kul!

Börjar ladda upp så smått inför lördagen också, Håååkan!

Kolla kolla!

Lyckas inte få den större nu, och jag är för trött för att fortsätta mecka med det. Men KOLLA vilket väder vi har att vänta i veckan. Underbart!
Sov gott!

Mors dag

Nu var det ett bra tag sen jag skrev nåt här. Eller ens var inne på bloggen faktiskt. Jag har inte hunnit helt enkelt. Har jobbat ganska mycket sen vi kom hem från Rhodos och sen har jag varit lite sjuk och inte orkat. Städat ur och lämnat den gamla lgh har jag också hunnit med. Och nu är jag hemma hos mor och far.

Mors dag idag då. Vi börjar med fika hos mormor om en stund och sen fortsätter vi upp till farmor i skogen på middag innan dom lämpar av mig vid tåget mot Gbg igen. Mamma fick en sån blomsterställning med en välkommen-skylt (ni vet en sån med en liten korg att ha blommor i?) av mig och min bror. Hon blev jätteglad!

Det är så fint ute idag. Solen skiner och om det inte skulle blåst så förskräckligt så vore det helt underbart.

Imorgon ska jag ev iväg och kolla på en lägenhet efter jobbet. Den ser bara fin ut, men..ja, jag ska ta en kik iaf!

Rhodos i bilder

Finns massa mer, men dessa bilder är nog kort och gott det vi gjorde.
Sol, bad, mat, drinkar och Ellinor = bäst! :)

Jordens undergång?

Jag är hemma efter en helt underbar vecka på Rhodos! Perfekt var det. Men jag kommer återkomma om det, troligen imorgon. Nu är jag lite orolig.

Läste någonstans i förbi-farten idag att jorden ska gå under imorgon. Jag tänkte först att "äsch, tokheller!" Men jag blir mer och mer orolig. Googlade lite och hittade egentligen bara massa forum och blogginlägg ang detta. Men i en av bloggarna stod det med en länk, denna: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag. Kolla den.

Jag är nu ärlig talat jätterädd. Och min helg som ska tillbringas relativt ensamt. Jag tycker inte det är alls roligt. Fyfan. Jag vet att jag är jättelöjlig, men tänk om det faktiskt är sant!?
Ja, jag vet då inte..men jag är oroad.

Mot Rhodos!

Yes, nu åker vi till stan, flygbussen och Landvetter! Ses om en vecka :)

Laddade tjejer!


Vårruset

Ursäkta för extremt dålig uppdatering det senaste, det har verkligen varit full rulle. Har varit hemma hos mina kära föräldrar i helgen; packat, firat mormor och njutit av kusten och havet.
Nu ska jag snart åka och jobba ett kort pass på bara 4 timmar. Bättre än inget och dessutom alldeles perfekt idag eftersom det är väldigt mycket att fixa inför onsdagen.
Ikväll blir det Vårruset med Ellinor och hennes far. Ja, pappan ska inte springa alltså :) Han ska passa väskor, heja på oss och sen ska vi picknicka efteråt, mysigt!

Blodanalys

Ja, det är väl bara det första namnet man kan säga om mitt liv just nu. Eller just nu, jag tycker att jag alltid har fullt upp. Idag träffade jag en gammal kompis som jag inte träffat på väldigt länge, supermysigt! Men när jag sa det, berättade hur fullt mitt schema är numera så sa hon "men Johanna, det har det alltid varit. Du har alltid haft fullt upp. Alltid sysselsatt med någonting." Jag kan säga att jag fick en liten tankeställare.

Sen fick jag svar på min blodanalys idag också, mycket upplyftande. Nej. Jag har nedsatt funktion pga av "yttre stress", järnbrist och brist på massa B-vitaminer. Fyfan.
Nej, nu ska jag ut och "sandpappra" mina balkongmöbler inför morgondagens "sushi -och roséafton" :)

Finito!

Japps, nu är vi klara med flytten! Har fått hit alla mina grejer från alla möjliga platser, tack mamma, pappa och bror för all hjälp! Guld värt. Det står grejer i stort sett överallt, men herregud - det finns väl ingen som får ordning på allt samma dag (eller dagen efter) som man flyttat? Eller?
Inte jag iaf! Och det känns helt okej, för jag tror att det kommer bli skitbra när det blir klart.
Dessutom känner jag att jag vill "bo in mig" lite innan jag bestämmer precis vart allt ska vara.
Nu ska jag ändra lite namnskyltar och sånt. Och täcka "EJ REKLAM"-lappen! Haha :) Jag älskar reklam, dock ej på tvn!

Sagt och gjort, god natt fina ni!