Imorgon smäller det!

Imorgon är det dags för den stora flytten!
Jag är nästan färdigpackad, så skönt. Om en stund kommer mamma och pappa. Sen kommer även bror. Det blir thai-take away ikväll, vad gör man inte när det inte finns mer än en tallrik, ett glas och ett par bestick framme? :)
Önska mig lycka till med den dumma foten i alla trappor imorgon!
Lite av kläderna..
+ ca 10 lådor till.
JA, vi har att bära imorgon!
Ha en fin helg i det underbara vårvädret!

Födelsedagskalas

Chokladtårtan som jag och Maria gjorde i måndags. Herrejösses, vad god den blev! Och det brukar jag aldrig tycka om något jag själv varit med och gjort, så det är toppbetyg.
Alla mmm-ade när dom åt. Kul!
(Glömde såklart ta innan folk började ta av kakorna..)
Issa och Andreas hade gjort en alldeles egen present till födelsedagsbarnet..fin va?
Sen fick jag aldrig tagit nåt kort på kalasbarnet själv, så det får bli en gammal bild.
GRATTIS SNYGGING!

Nu:

Så himla tråkigt utan gardiner och annat i fönstrena..
Stortrivs i röran..!

Regn regn och åter regn

Det underbara vårvädret som var här igår försvann lika fort som jag hann blinka. Trist. Idag känns det som att det regnar för dom två veckorna som det varit sol och fint väder.
-
Känner bara för att stanna inomhus idag, men det går icke! Jag ska om dryga timmen åka till Scandinavium och kolla hockey. Ska bli skitkul, viktig match. Vinner dom denna så är dom serie-etta!
Direkt efter matchen ska jag stressa till Gothia Towers och Heaven 23 och möta upp mitt sällskap. Ellinor fyller på tisdag så vi är några stycken som ska käka och mysa :)
-
Det blir kalasbra tror jag!
Födelsedagsbarnet och jag på Rhodos i våras :)

Underbara fredag

Dagen började mindre bra, eller riktigt dåligt rättare sagt. Meeeen, det löste jag genom att köra totalt slut på mig på gymmet direkt efteråt. Sen avslutade jag med ett yoga-pass. Perfekt. Dock hade jag väldigt ont i foten under hela 2 timmarna. Men lite pina har väl haft förr?
--
Och vilket VÄDER vi har haft idag! Rena våren. Helt underbart. Min eftermiddag har varit effektiv, jag har varit och slängt allt skräp (och sorterat, nöjd), packat 3 flyttlådor, städat, tagit en liiiiten promenad och nu ska jag slänga mig i duschen!
--
Sen blir det marinerad kyckling, rester av potatisgratäng och sallad. Min käre broder kommer över en sväng. Håller ju på att rensa frysen och kylen nu. Jag har skrivit en matlista för denna och nästa vecka, så allt ska gå åt. Det blir förhoppningsvis bara wok, broccoli, spenat och ärtor kvar att ta med till nya lägenheten! :) Gött.
Nej, duscha var det, ja!
Ha en fin kväll! :)
En sån här tog knäcken på mig idag, skönt! Så jäkla nöjd var jag efteråt.

Kesoplättar

Igår gjorde jag kesoplättar till mellanmål, det skulle bli alldeles för länge mellan lunch och middag annars. Serverade gjorde jag med kesella och bär. Receptet hittade jag på www.56kilo.se.

4 plättar, 2 port

2 ägg
250 g keso (liten burk)
2 msk fiberhusk
En nypa salt.

Mixa allt med stavmixer (jag tog elvispen!) och klicka ut i panna med smör. Stek på ganska svag värme en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända.
Servera med en klick grekisk/turkisk 10% yoghurt eller kesella och gärna färska bär.

--

Nu ska jag fortsätta mitt packande här. Flyttar ju om drygt en vecka! Måste plugga lite också, har världens psykologiinlämning på söndag. Tjiho. Ikväll är det iaf hockey, ett litet avbrott i allt.

PS: Jag tänker inte ens kommentera att det är den 14 feb, Alla hjärtans dag. Det är en löjlig dag. Varför inte bara vara góa och mysiga mot varandra hela tiden, eller vilken dag som helst? Nej, onödigt.

Tack för mig.


Tjejmys med mamma och A-K

Ikväll är det dags för deltävling nr 2, vad tror ni om den? Jag har ingen aning om vem Mimi Oh är, men jag läste någonstans att det är som "Veronica Maggio i Sikta mot stjärnorna" och det tycker jag låter super! Så, utan att ha hört någonting, så tror jag på henne. Sen tycker jag ju om fina rösten, Sonja Aldén. Och Munther-göken är ju så söt. Äh, jag vet inte. Svårt när man inte har en aning om nåt.
Vem håller ni på?
Här blir det i alla fall mys med mamma och Anna-Karin. Till middag blir det quinoasallad med fläskfilé och morotstzatsiki. Mums! Sen blir det gino med vaniljglass till Mello´n! Det blir kalasbra.

Hoppas ni får en trevlig kväll.



Hemfärd

Denna dagen har verkligen inte varit bra. Jag har varit i skolan för första gången på en vecka, vilket iofs var rätt kul. Psykologi idag, vilket är kul och intressant. Men sen har det bara gått utför. Tänker inte gå in på exakt vad, men det har med skola och mig själv att göra. Blä. Dåligt dag helt enkelt. Fina vänner försöker hjälpa, men inte ens det gick idag.
Ont i foten har jag också, fruktansvärt ont. Har gått mycket idag, visserligen med kryckor men det blir ju ändå belastning. Hoppas det snart blir bättre.

Imorgon åker jag hem till kära mor och far och mitt älskade hemma! Det ska bli så skönt. Har inte varit hemma sen i början av januari, så nu är det på tiden. Ska försöka ta det rätt lugnt, men måste dock plugga lite.
Ev. så kommer Carro hit en sväng ikväll. Lite tjöt, te-drickande och matprogram-kollande. Bra skit. Det är ju onsdag - matprogrammens dag :) Halv åtta, Mästerkocken och sen brukar det alltid vara nåt efter det också.
Nej, nu ska jag läsa lite innan det är middagsdax!
Hoppas ni har en bättre än onsdag än jag har haft :)

Chip?

Har någon opererat in ett chip i min fot tro..?
Väldigt suddig och ljus bild också. Märket är nämligen helt kolsvart! Men visst ser det lite skumt ut med formen..?

Gino

Maria förbereder..
Blanda massa goda frukter och bär, på med choklad (vi tog vit) och in i ugnen!
Servera med vaniljglass och njut! Det är riktigt gott vill jag lova.

Helg

Veckans bästa dag är här. Fredag. Man har hela 2 lediga dagar framför sig, oftast något roligt planerat och de flesta är lediga. Massa mys och skoj.
Ellinors syster Maria har flyttat hit till Götet för lite "jobb" i tre månader, så ikväll kommer hon hit till mig. Ellinor skulle iväg med scouterna. Jag och Maria ska käka sushi och sen fixa lite gino med glass, gottit!

Imorgon förmiddag var det träning på schemat, men saker och ting kan ju tydligen ändra sig plötsligt.. Istället blir det lite plugg och packning, men sen på eftermiddagen är det hockey igen. Ska bli kul! Imorgon är inte Carro där, men det ska nog gå bra ändå. Våran tredje ledare är förhoppningsvis där.
Nu ska jag försöka få packat några flyttlådor innan Maria kommer!

Ha en fin helg allihop.



Så här såg det ut förra gången jag flyttpackade, då hade jag dock inte alls lika mycket grejer och inga möbler..





ÅNGEST

Jag får total panik av att inte kunna gå ut när det är perfekt, underbart väder ute. Det blåser inte alls och det är helt blå himmel. Galet fint. Kallt. Åh vad jag önskar att jag kunde gå ut. Jävla trappor. Jävla fot. Hela denna veckan har det varit kanonväder och jag har inte kunnat gå ut sen i tisdags fm. Sån jävla ångest. Nästa vecka ska det bli mulet Göteborgsväder igen, så det grämer mig ännu mer.
Imorgon, imorgon ska jag försöka ta mig ner och gå och handla.
På med ryggsäcken och kryckorna i händerna, let´s go!

"Helt jävla stukat"

Jag blir så galet jävla trött på allt. Är det inte det ena så är det det andra. Hade en jättejobbig lektion igår morse. Sen gick jag och tränade och hade visning på lgh för några supertrevliga killar. När vi sen skulle ner till tvättstugan och kolla, så springer jag ner för trapporna och missar sista steget. Ajajaj. Jag vrider hela foten och sätter mig på den. Aj. Efter några timmar i högläge med is och en fin vän på besök, så tar vi beslutet att åka till akuten.
Kraftig stukning blev diagnosen efter röntgen. Vila - igen. Jag är så trött på att höra ordet vila, så jag tror jag spyr. Närå, men förbannat irriterande. Varje gång jag börjar bli frisk och kan träna igen, så är det nåt nytt som händer! Fyfan.
Så just nu hoppar jag runt på kryckor här hemma, eftersom jag inte ens kan gå på foten. Men jag hoppas att det snart blir bättre. Behöver ju träna knät också, vilket inte går när jag inte kan röra foten.
Jävla skit.