Hockey och räkor

Matchen i torsdag var kul. Eller själva matchen var väl inte på topp, men det var kul att ha sett och varit på bortamatch. Och ett glatt gäng - minst sagt.
Dock så var vi hemma 02.30 och jag skulle upp 06.30-7.00 till skolan. Oh no..det gick inte. Ellinor ringde och väckte mig vid halv 10 (!). Det blev inget med den lektionen, tusan också! Jag drog till friskis och försökte vakna till ett yoga-pass istället. Om det gick bra? Nej, jag blev ju bara ännu tröttare.
Nu ska jag om en stund iväg till Parken för lite buffélunch. Vi blir återigen bjudna av Goa Gubbar, så gött! Sen blir det match mot Skellefteå, viktig match!
Efter hockeyn åker jag hem till Ellinor, där hon, en kusin och pappan väntar på mig.
Det blir räkor och vin, mums!

Bjudna till Växjö

Yes, det är precis vad vi är. Frölundas klack Goa Gubbar tycker att jag och Carro gör ett så himla bra jobb med barnklacken så vi är idag medbjudna till Växjö för att se matchen mellan just Växjö och Frölunda. Ska bli så himla kul! Och kul att få uppskattning för det man gör, om inte annat.
Så nu ska jag strax bege mig, ska träffa Carro och käka innan vi drar till bussen och möter upp resten.

Gymintroduktion

Idag har jag varit jätteduktig (?), inte tränat alls. Inte ens gått en promenad, men där var det endast knät som stoppade mig. Lite komiskt, jag var på väg ut på en liten pw medans tvättmaskinen gick, men det var så galet jävla halt ute så jag hoppade på spårvagnen in till stan istället. Stadium och inhandling av broddar. Kärring-varning, men jag ska fan inte halka och skada mig mer nu!
Imorgon ska jag och Ellinor på gymintroduktion, vi har ju bara varit på gympa och andra ledda pass innan (tio ggr roligare..), så det blir bra med lite visning.

Jag längtar tills på torsdag, ska bli så himla kul. Men mer om det imorgon eller på onsdag.
-
Nu ska jag fortsätta halvkolla på Guldbagge-galan nu tänkte jag. Tycker egentligen inte att det är kul alls, det är ju bara samma filmer hela tiden och filmer som man inte ens har sett. Dessutom massa priser till folk som "kostym" och "scenografi". Ja, okej är min kommentar.
Dessutom är ju priserna så fruktansvärt fula.

Olydig

Det är jag det. Olydig. Jag kan helt enkelt inte hålla mig ifrån träningen. Inte en liten vecka ens. Klarade 2-3 dagar med bara promenader, men sen var det kört. Allt handlar ju om att jag inte får få upp pulsen, alltså så att bröstkorgen måste "andas" flitigare än vanligt, allt för att inflammationen ska försvinna. Och det är klart att jag vill bli av med den, självklart. Men det är så svårt att låta bli att träna bara för "det" när jag inte känner av några symptom där! Helknasigt. En sak om jag har ont i knät när jag springer eller liknande, då finns det ju symptom som säger ifrån, det finns det inte nu.
Men..jag har bara mig själv att skylla. Och det är bara jag som inte blir bättre. Jag som får längre sjukdomstid. Allt pga min rastlöshet.
Åh, jag älskar tulpaner!

Lägenhetsvisning

Ikväll har jag haft den första lägenhetsvisningen för en trevlig tjej. Hoppas hon vill ha den, så jag slipper fler. Det gick iaf kanon och lägenheten har aldrig varit mer städad och fin! :) Tog lite bilder också innan, så ni kanske kan få se hur det ser ut nu innan jag flyttar. På tiden va?

Jag längtar så till våran flytt. Ska bli så skönt. Känner på mig att jag kommer trivas som fisken i vattnet. Ännu mer än jag har trivts i denna där jag bor nu. Och då har jag trivts superbra här. Höga förväntningar? Tjaa, lite kanske!

För en gång skulle ser jag inte fram emot helgen som kommer. Den kommer bli så tråkig. Jag har verkligen INGET att göra. Jag får inte träna, min bästaste vän är väldigt upptagen med annat och jag har, tro det eller ej, inte så överdrivet mycket att plugga. Får se hur det går utan träning..
Men först är det skola och sen hockey imorgon, längtar. Det var så himla kul igår, riktigt bra och rolig match att se. Ah, kalasbra.
Förresten, jag tog en Riesen förut. Och jävlar vad illamående jag blev. Det gick inte så bra faktiskt.
Nu ska jag se på Biggest Looser. Gillar verkligen det programmet.
Ha en fin kväll.

TRÄNINGSFÖRBUD

Holy fuck. Jag hatar detta. I måndags hos ortopeden fick jag order att undvika att springa. Igår hos "vanliga" doktorn fick jag träningsstopp i minst en vecka, inte få upp pulsen. Idag hos sjukgymnasten fick jag inte träna på minst en vecka och absolut inte springa. Vad fan ska jag göra då? Inget?
Det går bra nu. Nej, detta suger.
Nu ska jag fixa mig och börja dra mig mot Carro, Scandinavium och hockeyn. Ska bli roligt, det var ett tag sen nu.

Sorry för ett negativt inlägg, men det är faktiskt så jag känner just nu. Jag skulle försöka komma igång med träningen på riktigt och försöka komma i form efter en jävla kass höst med knäproblem och väntan på operation. Och så händer detta. Åh.

Diagnos?

Hemma från den Skånska Huvudstaden igen. Det har varit riktigt mysigt. Och vilken mysig stad också. Kanon.
Jag drog hem och käkade lite middag direkt när vi kommit in med tåget. Det gick inte så bra, så jag bestämde mig för att ta ett besök hos farbror doktorn - en gång för alla. Perfekt att komma dit så sent på drop-in-tiden, bara en person före i kön.
Jaha, och vad var det för fel då? Jo, det knasigaste av knasigaste. Tydligen en inflammation i leden som fäster revbenen med bröstbenen. DET i sin tur påverkar tydligen nåt i magsäcken som gör att jag har svårt att äta/mår illa. Låter helkonstigt, men säger dom det så. Jag fick utskrivet två olika sorters medicin mot detta, ska hämtas imorgon. Det jävligaste med alltihop är att jag fick träningsstopp. Jag får alltså inte träna. Nu när jag väl kommit igång igen efter operationen så kommer detta och sätter käppar i hjulet. Jag blir så TRÖTT på det.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har blivit lite dåligt med sömn den senaste veckan.
Imorgon börjar psykologikursen, skoj!

"Vi drar till Malmö"

Dåligt med uppdateringar numera, jag vet. Jag hinner inte. Och när jag hinner så orkar jag inte. Eller så har jag bara inget vettigt att skriva om just då. Det har jag väl egentligen inte nu heller, men får lämna ett litet spår iaf :)
Min mage och illamåendet krånglar fortfarande och matlusten lyser fortfarande med sin frånvaro. Någon som har nåt tips?
Ja, Ellinor är här så jag ska inte vara osocial och sitta här, skulle bara lämna ett litet tecken på liv.
Imorgon förmiddag tar vi tåget till Malmö där vi ska vara i två dagar. Ska bli riktigt mysigt, jag har aldrig varit där förut.
Hoppas ni har haft en fin helg.
Hörs på onsdag!

Var är min matlust?

Jag har tappat matlusten. Totalt. Det växer i munnen när jag äter. Det började med att jag mådde illa i tisdags förmiddag. Sen släppte det och jag gick och tränade eftersom jag inte kände av det. På kvällen kom det tillbaka igen, i mycket högre grad. Sen dess har jag mått illa och fått sjukligt ont i magen varje gång jag ätit. Och är fortfarande.
Dock så mår jag nu nästan helt bra förutom när jag då har ätit. Därför undviker jag lite att äta. Och eftersom jag inte känner ett uns av hunger, så kan det ju gå x antal timmar innan jag får i mig nåt. Och vatten, det går inte heller. 3 munnar i taget, sen är det stopp. Vad fan är detta? Det är så långt ifrån mig man kan komma.
Jag har sen i måndagskväll ätit 3 clementiner och 3 mackor. Idag fick jag i mig typ 1 dl grönsallad och en liten kycklingtärning. Jag fick kväljningar.
Inte för att det gör så mycket i nuläget, är ju bara bra att jag inte är hungrig, men det är inte bra i längden. Och det sjukaste är att mitt sockerbehov också försvann totalt. Jag är inte ett dugg sugen på choklad! WHAT liksom? Skulle inte ens lockas av att ta en bit kladdkaka om den stod framför mig. Nåt är nog fel.
Men men..nog om det!


Nu drar jag strax upp till Carro för en hockeykväll med henne! Myskul!

Fjällen - bildbomb

Här kommer ett urval av alla bilder (ni får stå ut med röda ögon) från bästa fjällen. Det har varit så skönt. Verkligen välbehövligt med semester. Har misshandlat mitt knä och gått en massa, långa promenader i den underbara snön. Åh, det var så fint. Var fram emot när stugan är klar.


Blå himmel och 12 minus

Semestern börjar lida mot sitt slut, men vi har iaf två dagar av 8 kvar att njuta av. Igår var det mycket som hände, men det var en bra dag. Jag började med en promenad som vanligt, sen tog vi sittliften upp till Toppstugan och käkade lunch. Där såg vi även Magnus Samuelsson, och jag måste faktiskt säga att jag blev besviken på musklerna.
Sen en stunds vila innan hela gänget drog ner till after ski´n, riktigt bra för övrigt! Och alla var superglada och sjöng med till allt, trevligt. Hem och käkade tacos innan vi drog ner till Jonas, Anita, Patrik och Ida. Herrarna bastade och vi andra spelade Pratmakarna. Jag, Ida och Viktor vann, helt grymma var vi. Och Ida blev som tokig varje gång hon skulle förklara - och svara - vilket smittade av sig på mig. För första gången på hela veckan så har jag svettats inomhus! Men det var en riktigt bra kväll.
Och det blir samma idag faktiskt. Det blir hela gänget i samma stuga (den är störst) på vin, ost och kex-kväll med spel och dricka. Trevligt! Men innan dess ska det pluggas lite, tas en promenad och lite annat.
Ha en fin dag!

Nyår

Här är riktig snöyra idag! Det har snöat hela dagen, men inte alls på ett jobbigt sätt utan bara jättefint. Vi har säkert fått upp 15 cm snö idag, lövely. Jag älskar snö när jag är i fjällen. Allt är så ljust och fint, och det knarrar gott under skorna när man går. Som nu, trots att det är helt kolsvart ute så är det ju fortfarande ljust tack vare snön.
Igår, nyårsafton, var jättemysigt. Vi tog en promenad på förmiddagen innan hela gänget (typ 15 pers) satt ute och grillade korv och hamburgare utanför våra hus, så himla mysigt men galet kallt. Sen var det rätt lugnt några timmar, förberedelser och lite vila inför kvällen. Då begav vi oss till grannstugan där vi hade med oss förrätt och efterrätt. Dom bjöd på varmrätt. Allt var supergott. (Bilder nedan).
Sen satt vi och spelade spel, Alias, tills klockan var 3 på natten. Såklart med avbrott vid tolvslaget då det blev mousserande och fyrverkerier. Innan vi höll på att förfrysa i de femton minusgraderna som var i natt, så sände vi upp en thailänsk ljuslykta för dig.


Grillning på G!


Förrätt: Citrongranité med räkor, persilja och chili.


Varmrätt: Fläskfilémedaljonger i sås med ris och grönsallad.
(Ingen bra bild, men riktigt gott!)


Dessert: Pannacotta med vit choklad, hallonsås och limemarinerade hallon.


En del av gänget intar strax förrätten.


Per, Cecilia och Anna i väntan på skålen!


Skål och Gott Nytt År!