Somrig middag

Ännu en fantastisk dag vädermässigt. Klarblå himmel hela dagen, underbart. Har suttit på balkongen och läst inför nationella provet i Sv B som börjar närma sig.
Var hos läkaren med foten idag också, det är tydligen en inflammation i fotleden som har spökat de senaste veckorna. Anti-inflammatoriskt på det, så ska det nog bli bra sen! :)
-
Idag blev det en lite somrigare middag, sallad med kycklingröra. Gottit! Och till efterrätt, jordgubbar. MUMMA!
Nu sticker jag till Ellinor och Maria för lite tjejmys! Emma kommer också. Tjing!

Härlig helg!

Jag har haft en sån härlig helg, bara varit ute i solen och gottat mig. Väldigt lugnt och skönt. Jag struntade i allt vad plugg heter faktiskt, riktigt skönt.
Har suttit på bryggan en hel del och haft picknick med Anna-Karin, med rosé och hela kitet! Gött! Lördag kväll hade vi middag, trevligt.
Väl tillbaka i stan så drog jag till Ellinor och Maria och spelade Bingolotto, dock utan vinst. Trist!
-
Idag har jag och Ellinor varit i Slottsskogen från lunch och flera timmar framåt. Vi har pluggat, solat, pluggat och solat. Sushi/sallad och ett paket kakor köpte vi med oss också. Vardagslyx om nåt!
Nu väntar jag på att min käre broder ska komma, så ska vi laga maaat. Idag står det ugnspannkaka med kassler, svamp och lök på matlistan. LCHF, alltså utan kolhydrater. Gött!
Tjingeling!

Kan det bli bättre?!

Denna underbara fredag spenderar jag så här :


Dagens bästa!

Så här har jag tillbringat min dag. Tillsammans med Ellinor, lite lunch och lite pluggande.

 

Perfekt dag på bästa balkongen, med bästa vädret och bästa vännen!




Ikväll är det en väldigt viktig hockeymatch!

Se den på tv4 :)


Skjut mig?

Kom hem från sjukgymnasten för en stund sen and guess what? Vad passar inte bättre än minst en veckas träningsstopp - igen?! Min fot är troligtvis kraftigt överansträngd och behöver vila.
Fuck fuck fuck.
Tack och hej.

Min helg

Idag: Skola, hälsopedagogik, skaldjurslunch med Ellinor, städa, fredagsmys med Maria.
Lördag: Träna (om halsontet släpper lite), sälja barstolarna, plugga, hockey, lördagsmys.
Söndag: Ev. träna, PLUGGA inför kompletteringsprovet i Psykologi på måndag.

Kul va?

Ingen ro, ingen vila

Nu är det verkligen fullt upp!

I helgen var mamma och pappa här.
Vi fixade i ordning massa i lägenheten, nu börjar det se riktigt bra ut här. Kul!
Igår var det råplugg hos Ellinor på en solig balkong. Idag var det skola, träning och sen ännu mera plugg inför psykologiprovet imorgon, pepp pepp! Ikväll är det hockey. Imorgon är det skola (prov) och sen träning och plugg med finaste Ellinor.

Herregud, hinner jag andas tro?

Musikal: HAIR

Ikväll ska vi iväg på musikal. Jag, Ellinor och Maria, det ska bli jättekul! Det är balettakademien här i Gbg som sätter upp HAIR.
Det är ju extra roligt eftersom jag själv deltog i den under vårat sceniska slutprojekt på gymnasiet, grymt kul var det.

Lite bilder från då, mars -09:
Åh vilka minnen.

Svårigheter

Jag klarade del 1, men inte del 2. Litteraturhistorian är klar, men diktanalysen gick skit. Klart den gjorde det eftersom jag inte skrev nåt, men ändå. Jag fattar inte hur jag ska göra. Det här är det värsta jag någonsin gjort inom skolvärlden. Detta och matten. Hade jag inte behövt Sv B i fortsättningen, så hade jag aaaldrig valt att fortsätta kursen. Så jävla många olika moment. Och inte får man någon "indivudell hjälp" heller, trots att jag tycker att jag har visat att jag inte förstår. Det verkar dessutom vara fler som har svårt för skiten.
Ja, ångest-dag helt enkelt. Och inte gör det saken bättre av att det ligger en massa snö på marken igen. Helvete.

Ursäkta.

Tror jag får gå och köra slut på mig på gymmet senare, det här går ju inte.

Mobilproblem

Ikväll ska jag och min bror åka in till Elgiganten och snacka med dom om min mobil som jag lämnade in för snart 2 månader sen. Jag lämnade först in den för "vanlig lagning", men sen när jag fick tillbaka den så var den helt förstörd i "höljet/chassit", inte okej. Så nu ska det bli spännande att se vad dom säger, återkommer om hur det går.
Imorgon ska jag ha prov i litteraturhistoria och diktanalys. Det är mitt värsta ämne, efter matten. Fytusan. Jag har inte valt att läsa litteraturhistoria, jag läser för sjutton svenska B! Men men, det är som det är. Så nu blir det till att råplugga hela dagen, vilket är lite svårt när vi precis flyttat och det är så mycket som borde/ska/kan grejas med.

Hoppas ni gör nåt roligare än vad jag ska göra idag :)

Sean Banan

Jag hoppas att Sean Banan går vidare till final ikväll. Tycker det vore så jäkla kul faktiskt. Skiter i att typ ingen annan tycker det, för jag tror det skulle kunna gå bättre i Eurovision med den låten. Riktigt kul vore det. Att vi "perfekta svenskar" svävar ut och vågar skicka nåt annat någon gång tycker jag vore kul.
Heja Sean Banan!

Dålig uppdatering

Ja, jag vet. Jag har varit kass på att uppdatera i helgen/veckan. Det har verkligen varit fullt upp hela tiden. Gått i ett, som man säger! I helgen var det full fart med flytten och herrejääävlar vilken träningsvärk jag hade i ena låret och vaden i början av veckan. Och sjukt ont i foten. Men nu har det släppt som tur är, så igår var jag på gymmet igen.
Ni får inga bilder eller så från lgh ännu, tycker det känns roligare när det är lite mer ordning. Håller ni med?
Nu ska jag fixa lite här, sen blir det en liten träningsstund. Tror dock att jag bara kör kondition idag, men det beror på hur mycket folk det är på gymmet.
Ikväll är det hockey igen. Näst-sista hemmamatchen innan slutspelet. Spännande!