Klipp och ton!

Idag har Lenita varit här och fixat mitt hår! Äntligen lite färg igen :) Det enda dumma är att det känns som att håret är jääääättekort nu, men det är det ju inte. Bara det att jag är van vid mitt långa hår.
Tack Lenita för hjälpen, jättegulligt!
Nu blir det mat, sen drar jag mig iväg mot Ellinor och Issa. Ellinor, den skitungen, ska åka till Bali på lördag så jag måste säga hejdå. En bamsing till hejdå-kram ska det bli. Fy vad jag kommer sakna henne.
Jaja, nu kom bror så käk var det!

RÖSTA!!

Glöm inte att rösta på Danne i Idol! Min gymnasievän!
Bild från våran musikal, HAIR våren -09

Vart går gränsen?

Personligen tycker jag gränsen går här. Vart tar världen vägen?

 


Misshandlad benhinna

Stackars. Jag har totalt misshandlat benhinnan på mitt ena ben. Fy vad ont det gör. Men jag antar att jag får skylla mig själv? Har nog gått ut lite hårt med träningen nu i början, men det är ju så roligt så jag kan inte låta bli. Och som arbetssökande så har jag ju tid över ;)
Jag har precis kommit in från en enormt skön långpromenad i solskenet. Nåt av det jag gillar med hösten är när det är kallt, men blir varmt av solen. Tycker det är helt underbart :)
Nu ska jag slappa lite innan lunch. I eftermiddag blir det Step! Ska bli roligt, har aldrig testat det förut. Och det är nog förresten jätteskönt för mitt ben..Eller så är det inte det.
Ha en fin dag och glöm inte att njuta av det fina vädret!

Mord

Vad är det för jävla människor vi lever med?! Som mördar, våldtar osv? Idioter. Enligt mig borde dom ha ett pannskott. Direkt. Kanske är orättvist att säga så, men det är min åsikt.
Det som gör att jag reagerar så här, just nu, är att det igår hittades ett lik i Länsmansgården här i Göteborg. Bara det får mig att gå i taket. Men ännu värre, är att jag har nära vänner som bor bara 2 km därifrån. Jag är livrädd för deras skull. Fyfan.
Sånt här borde inte få ske.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7858291.ab

Jag lever!

Ja, trots att jag var nära döden innan helgen, så lever jag ju! Har bara inte hunnit skriva nåt. Jag har tillbringat helgen hemma med mamma. Jättemysigt. Pappa var i Kläppen med "fjällengänget".
Idag har jag tränat (ja, ovanligt?), men jag äääälskar det. Min käre bror köpte med sig Thaimat hem efter jobbet också, mums. Sen tog vi en promenad i kylan och nu sitter jag här. Väntar på Idol.
Imorgon händer det andra grejer, ska försöka skriva innan träningen imorgon!
Ha en fortsatt fin kväll!

Nära döden-upplevelse

Riktigt obehagligt.
Var på väg till Friskis i förmiddags. Jag var lite sen (egentligen var jag inte sen men jag trodde det och jag stressar ju JÄMT!) så jag gick bara rätt över vägen. Jag tittade men reagerade förmodligen inte. Hörde att det tutade nåt väldigt, men det brukar ju spårvagnarna göra, så jag tänkte inte mer på det. Så helt plötsligt kollar jag åt sidan och det är en spårvagn - jag skojar inte - en halv meter ifrån mig..! Alla tittade, några skrek och vagnen tutade som fan. Fan jag blev helt chockad.
Tur att reflexerna var med mig iaf, så jag sprang. Hade ju lika gärna ha blivit åt andra hållet att jag stod helt still och "fattade ingenting".
Nejdå, jag lever och allt gick bra. Men det var fruktansvärt nära..
Ta vara på tiden!

Matt

Ja, efter att ha tränat (gympa) 6 dagar i rad, 2 pass igår, känner jag mig rätt sliten och matt. Men fan, det är det värt! Hade velat gå på Step idag, men det hann jag inte. Har nämligen träffat en gammal god vän, Frida, som tillbringat 10 månader i London! Jättemysigt! Gick runt i Haga och lite så.

Eftersom det inte blev träning idag, så tar jag vagnen till vännerna Ellinor och Issa. Alltid lika roligt! Och Idol får ju inte missas, Daniel är kvar! ;)
Har egentligen en grej till att skriva om, men jag väntar nog lite med det tror jag :)
Ha en mysig onsdag!

Picknick

Godmorgon!

Solen lyser över Göteborg, underbart!
Om en stund ska jag ta mig iväg till Friskis, hade tänkt köra 2 pass idag egentligen, men så hörde Ellinor av sig och var ledig och ville hitta på nåt. Självklart sa jag! Så det får bli ett pass istället. Sen blir det kanske picknick i Slottsskogen, mysigt!
That´s my day!
Tjing!

AF

Kan ju börja med att jag inte tänker kommentera valet igår, utan någon specifik anledning, jag är bara trött på allt tjat om det. Som på Fb, fanns det ens någon som inte kommenterade nåt om valet igår? Tror inte det. Resultatet är ju trots allt ändå det som vi svenskar har röstat, eller hur? Vi kan inte skylla på någon annan.

Jag tog en taxi hem från Ellinor i natt efter valet. Livrädd. Att som själv åka taxi mitt i natten, i Gbg, är väl ingen höjdare. Fast samtidigt, att åka spårvagn är ju tusen gånger värre. Hua.
Hade iaf en mycket trevlig kväll med god middag och trevliga människor!
Nu om en stund ska jag ta bussen till stan och gå på möte hos Arbetsförmedlingen. Jobbcoach skulle det handla om. Någon som varit på nåt liknande?
Sen i eftermiddag blir det träning och idag blir det att köpa kort. Finally!
Ha en fin dag!

Valdag

Trots att jag inte är direkt intresserad av politik, så ska det ändå bli lite spännande ikväll och sa resultatet. Alltså, vi ska köra valvaka! Det skrev jag nog igår förresten..
Jag säger så här också; om Mona Sahlin blir statsminister så har jag allvarliga planer på att lämna landet och fly utomlands. Och då är jag seriös.
Nu om någon timme ska jag dra in och träna, gympa!! Åh vad jag älskar det. Blir så pigg och glad. Imorgon måste jag köpa kort för att kunna fortsätta bara, det kommer svida rejält i plånboken.. men vad gör man inte för att få träna?! Jag ska ju i form till Thailand dessutom ;)
Vad ska ni hitta på idag?

Hemmakväll

Har haft två mycket trevliga dagar. Igår kväll gick träffade jag Ellinor, Issa och Isak (?) så vi gick och röstade (imorgon gäller det!). Sen tog vi vägen om systemet innan vi tog lilla bussen hit till mig. Fixade lite käk, kollade Idol (BRA DANNE!) och bara myste. Sen kom Anna också och vi satte på "The Blind Side". Så underbar film! Se den!

Ellinor sov här och efter frukost skulle vi in och träna. Superduper! Jag älskar verkligen att gympa! Verkligen älskar. Färdigtränade och duschade tog vi tacobuffé till lunch och sen åkte vi till Tapetgallerian och kollade tapeter till Ellinor. Vi hittade en jättefin, som jag tror kan passa. Tjejen skulle hem och fundera lite ;)
Ikväll blir det bara hemmamys med mig själv. Har köpt lite frukt som ska bli fruktsallad och har kvar lite glass från igår. Notting Hill går på tvn ikväll så jag tänkte titta på den, underbara älskade film!
Kanske blir det även lite bak inför morgondagen. Vi ska ha valvaka hos Ellinor och Issa. Spännande! Räkna med vin och cigg säger jag bara!
Nu ska jag värma lite wok från tidigare i veckan. Goott.

Designändring by Kajsa

Just precis. Som ni säkert ser så får man numera en mer eller mindre Chock när man skriver in kanduvisslajohanna.blogg.se i webbläsaren. Är inte helt nöjd (förlåt Kajsa ;P), tycker den är för "maffig". Men jag ska leta runt och söka inspiration från andra och sånt, så får denna vara så länge. Och som designern själv sa igår, så kunde det ju faktiskt inte bli sämre än vad det var innan. Haha. Jag vet, jag är kass på sånt här.

De senaste timmarna har jag ägnat åt städning av lägenheten. Får finbesök av Ellinor och Issa ikväll, så ville städa innan. Tvättat, dammsugit, tvättat golv, städat köket, toan, badkaret m.m. Har även bakat en kaka tills ikväll, och handlat. Herrejösses, vad effektiv jag måste ha varit!
Nu ska jag strax bege mig inåt staden för att möta flickorna, nu är det dags. Första röstningen ska göras idag! Spännande ;P Är fortfarande inte hundra på nåt av partierna, men jag har ändå bestämt mig.
Ha en bra kväll, och heja lite extra på min gamla klasskompis Daniel Nordberg, i Idol! Glöm inte det! ;)

Sextonde

Min dag ska bestå av motion har jag bestämt. Borde åka in till stan ang. jobb och så, men jag tar det imorgon istället. Ska ändå in på fotbehandling imorgon fm :)

De har såna jättebra motionsspår här, märkt med massa olika färger och så. Jättebra! Problemet är att det inte står någonstans vilken färg som är vilken sträcka..mindre bra.
Så idag tänkte jag chansa, att bara följa en färg och se vart jag hamnar. Spännande va? ;P Tror bestämt att jag ska välja den gula pricken :) Kan vara allt mellan 10 och 2 km! Vad, det återstår att se! Återkommer!
Nu ska jag strax gå, får passa på när det är sol dessutom. Ska ju tydligen bli sämre väder i eftermiddag igen. Då passar jag på att ta ett friskispass, åh vad roligt! :)
Ha en fin dag, kära vänner!

Två frågor


Är i behov av hjälp!

* Någon som har lust att hjälpa mig med BlogLovin? Jag får inte ordning på det.
* Ytterliggare någon snäll människa som är bra på bloggdesigner?

Hör av er!

Friskis

Fick gå själv till Friskis ikväll, men det gick bra ändå. Jag får en sån jäkla kick av att träna asså! Helt galet! Så skönt, är så glad och pigg efter ett skönt gympapass. Det gillar jag! :)
Nu är jag jättetrött, så jag ska nog bädda ner mig och halvkolla på "Utfrågningen: Alliansen". Rätt intressant faktiskt. Så länge jag slipper Mona Sahlin, och det gör jag ju idag! ;)
Imorgon blir det stan, oavsett!.
God natt!

Promenad och bad

Innan lunch var jag så rastlös när jag inte hade gjort nåt på hela dagen. Och det var ju så tråkigt väder så jag ville inte göra nåt heller. Men jag bestämde mig iaf för att trotsa regnet, och ta på mig träningskläderna och gå ut och röra lite på fläsket :) Det var så skönt! Trots att det regnade. Men jag frös lite när jag kom hem igen, så jag tog efter idé från en vän jag pratade med tidigare om att bada! Jag får ju passa på så länge jag har tillgång till badkar :) Åh vad mysigt. Dock är jag ju så rastlös av mig så efter 10 min njutning, i mörkret med bara lite levande ljus i badrummet, så fick jag typ panik och kände att jag måste upp! Jättekonstig känsla.. Men jag känner mig helt mjuk nu iaf, skönt :)

Ikväll blir det nog Friskis - ÄNTLIGEN! Ska försöka få med mig Ellinor också, får se om jag lyckas ;)

Mysväder..

..eller så är det inte det. Fyfan rent ut sagt. Förlåt för svordomen (för de som inte tycker det är fint ;P), men det är riktigt sånt skitväder ute. Jag har förstått att det istortsett blåser storm hemma också, det gör det som tur är inte här - ännu iaf. PEPPAR PEPPAR!
Planerna för dagen var egentligen att åka in till stan och kolla lite jobb och sånt. Sen skulle Ellinor och Issa komma in så skulle vi avklara den där uttjatade röstningen. Men nu vet jag inte..det är ju inte direkt att jag längtar ut idag. Kanske blir det ändringar!
Nu ska jag ringa lite samtal, fixa CV:n osv. Viktiga grejer! ;)
Ha en fin dag, trots busvädret!
..Förresten, var på Magnus Betnér igår kväll. Fan vad grym han är. Lite väl "rå" och så, och det spårade ur lite i slutet, men i det stora hela var det ju grymt bra!

Extremt trött

Det var länge sen jag kände av sån trötthet som jag har gjort denna morgon. 06.15 ringde klockan (nu tycker ni säkert 'Meh, så tidigt går ju jag upp varje dag'..) och en dryg halvtimme skulle vi åka hemifrån mot Gbg igen. Jag var inte så jättetrött när jag gick upp, men sen i bilen..jag somnade hela tiden. Kunde inte hålla ögonen öppna. Helt sjukt.

Såå, nu är jag dumpad i lgh igen, burit upp alla grejer som jag tog med mig. Soffläge? Ja. Ska ta en powernap! ;)
Godmorgon.

Mammamys

Slänger bara in en liten uppdatering här och nu. Sitter hemma hos mor och far, fast utan far. Pappa är i Budapest med "herrarna" några dagar, så jag och bror åkte hem till kära mor. Haha, jag tror Jens ska se fotboll ikväll, därför får han gå upp på mitt rum och kolla. Jag och mamma ska mysa till nåt annat. Jag gillar såna här kvällar ibland! Eller jaa, ofta faktiskt :)

Hoppas ni har det bra där ute i regnet, brr!

Myskväll

Idag har jag bara flängt runt känns det som. Tog mig till Järntorget och Arbetsförmedligen, satt och väntade i över EN TIMME för att få komma in och träffa en människa. Förbannat tröttsamt, tur att man inte är en upptagen affärskvinna eller nåt! Men men.
Sen gick jag till Junggrens och tog en fika/lunch med mig själv. Riktigt mysigt faktiskt, även om jag föredrar att ha någon med, haha. Tog en räkmacka (fick en specialgjord endast för mig, utan tomat "sjäääääälvklart flicka lilla, jag vill ju inte att du ska bli sjuk" sa mannen i kassan. Söött!), och den var så extremt god. Jag har nog nästan aldrig ätit en så god räkmacka förut, helt galet.
Sen åkte jag ut till Maxi i Mölndal och lämnade CV, stannade till på Backaplan i lite affärer och så. Hoppas på nåt jobb nu. Skulle kännas så bra, bara ett litet extra hade gjort gott kan jag säga.
Detta blev inget roligt inlägg, därför slutar jag skriva nu :)
Nu blir det helkväll vid tvn med bror. Idoooool!

Fredag

Yes, dag tre i min favoritstad. Tiden går fort. Idag är det gråmulet och risk för regn tror jag, lite tråkigt. Man blir lätt bortskämd med solen och värmen. Men det har ju stått i Metro de senaste dagarna att nu ska vi leta fram halsdukarna, brr. Tur att jag har köpt två nya då!

Dagens planer är att gå till arbetsförmedligen och "byta" stad, tydligen jääääätteviktigt att göra fortast möjligt ;P Haha. Sen ska jag till bibblan och fixa lite papper och sådant. Sen blir det nog att gå runt till lite bagerier och liknande och kolla läget ;)
Vad hittar ni på?
Imorgon blir det hemresa efter att bror har slutat jobba. Hoppas de tycker om morotskakan som vi bakade igår! Inet har tydligen "fredagsfika" varje vecka och då hade han köksvecka, alltså hans tur att ta med sig nåt till fikat. Och vad passar då bättre än att bakfreaket Johanna är inneboende? Haha.
Nu: Dusch!

En dag med ändrade planer

Idag var det meningen att jag skulle träffa en kvinna på en vikarepool, men hon ringde igår och sa att hon var sjuk så vi fick flytta på tiden. Jaha, vad ska jag då göra idag? Jag hade ju planerat allt efter det. Bara att tänka om.
Så nu sitter jag här och väntar på posten, mitt personbevis som jag var tvungen att ha för att kunna förnya ID-kortet ska komma idag. Sen sticker jag till stan och fixar lite ärenden. Det är det min dag kommer att bestå av. Kanske att det blir en promenad i eftermiddag/kväll också, jag saknar mina dagliga morgonpromenader!
Vad hittar ni på idag?
Jag saknar också att bara kunna gå ner till bryggan och sätta sig och njuta av solen..

Idolmys

Dagen har tillbringats med min fina Ellinor. Vi tog en fika i stan, sen gick vi lite ärenden och jag fick efter många om och men, köpt ett par byxor. Det behövdes. Köpte två par, likadana i två storlekar. Vet inte vilket par jag ska behålla. Killen i kassan sa att de töjs nästan en hel storlek och det är ju rätt mycket..
Iaf, tack för hjälpen Ellinor!
Jag orkade inte fixa middag idag, så jag köpte med mig en sallad från SlimFood. Fan vad jag älskar deras sallader! Plocka-själv - det gillar jag! Och mätt är jag. Väldigt mätt.

Nu ska jag strax göra mig i ordning lite, kvällen kommer spenderas hos Sofia. Efter ett år av väntan ska vi nu äntligen träffas, herregud vad våra scheman har ställt till mycket, ja inte har dom matchat direkt. Det blir Idolmys iaf! :)
Fruktansvärd bild, men jag hittade ingen annan på oss två! <3
(Från vårsoarén 2006)

På plats

Äntligen på plats. Visserligen bara för denna veckan, sen åker jag hem i helgen igen, måste hämta lite grejer. Just nu har jag i stort sett bara kläder så det räcker för denna veckan. Och så kan vi ju inte ha det!

Sitter nu i brors lgh, har duschat och dammsugit lite snabbt. Tänkte städa mer riktigt senare i eftermiddag. Först blir det en fika/lunch med Ellinor och kanske Issa :) Mysigt!
När jag ändå är i stan sen så tänkte jag gå och försöka att en gång för alla hitta ett par jeans. Jag verkligen Hatar att prova byxor, men så tänkte jag att jag Bara skulle kolla det idag och inget annat. Tror ni det funkar? Jag ska iaf göra ett försök! Sen hade HM rabatt på jeans också, om det var 50 eller 100 kr, bra där!

Jag hade tänkt sova lite längre än 7 idag, när jag inte skulle ut och gå min morgonpromenad, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Bror som skulle upp och jobba hade ju sin kl på 7 och eftersom han är så sjukt jävla morgontrött och sover så håårt (!) så ringde ju klockan i säkert en kvart innan jag fick gå in och putta på honom. Och inte nog med det, hans första ringsignal är en TUPP! Tänk er att vakna till en tupp som galer i en kvart! Haha, sjukt.
Puuuuss

Stressat liv

Är alla lika stressade tro? Det är nåt jag börjat fundera på. Jag är/känner mig alltid stressad, oavsett hur mycket eller lite jag har att göra. Och då menar jag verkligen alltid.

Visst, jag har oftast en del att göra, men inte alltid så mycket att jag behöver stressa direkt. Det är faktiskt lite jobbigt. Det är inte så roligt att stressa jämt. Något tips på hur man kan dra ner på stressen?

Konstigt väder är det också, i morse/förmiddags var det jättefint och soligt men nu är det mer molnigt och lite sol då och då. Fast det gör inte så jättemycket om det är mulet idag, har ändå lite att pyssla med här inne. 
Imorgon åker jag nämligen till Gbg och stannar tills helgen. Sen bosätter jag mig hos min bror tills vidare! Det blir braa.
Japp, nu ska jag packa lite. Har mina surdegsbröd i ugnen också, hoppas de blir bra!

Home Sweet Home..

..oftast iaf! I nuläget är det så. Det var så skönt att komma hem igen. Jag har haft det jättebra, inte alls det, men efter att ha suttit i en bil hela dagen så känner jag mig rätt trött. Seg och trött. Väldigt trött faktiskt! Haha. Därför kommer jag inte skriva mer idag, det får ni förstååå :)

Egentligen skulle jag packa lite inför veckan/veckorna som jag ska bo hos min bror nu, så han kan ta med sig det till Gbg imorgon morgon. Men orkar jag det? Icke. Jag slängde ner träningskläder, sovkläder, handduk och lite sånt. Det andra får jag ta senare!
Nu blir det knäckis och däck i soffan resten av kvällen. Adjö!

Småland

Nu är kortet till legget klart, men jag hann typiskt nog inte till banken idag innan de stängde. Vad är det för fjanteri att bara ha öppet till 15.00?! Kortet blev okej ändå, men han fick ta om en gång. Det får gå, det är ju så jag ser ut då..
Imorgon bär det av mot Småland och Nässjö. Jag ska hälsa på min vän Tess. Det blir mysigt. Ska bli roligt att se hur hon bor, av det jag hör hört ser jag skog framför mig. Land och..ja, skog :) Vi får se! Det är bara en natt, så det blir en snabbvisit. Mamma och pappa ska åka med släkten och lite annat folk till Boda Borg (tror jag). Typ "Fångarna på fortet" liknande tror jag.
MEN KAJSA SUNDIN, VAR SNÄLL OCH SÄG INGET OM DETTA TILL MAGGAN OCH BJÖRNE. DET ÄR HANS 60-ÅRSPRESENT. DOM VET INGENTING. MEN DU VET INGET OM DETTA, ELLER HUR? ;) Inte Kalle heller såklart!

Förresten, jag satt och rensade min mejlinkorg igår och hittade lite mejl om olika lgh från juni. Tänkte direkt bara radera dom, men så fastnade jag på ett av de som lät så bra att jag bara helt spontant fick för mig att mejla till tjejen som skrivit det. Så jag skrev bara att jag fortfarande är på jakt efter lgh och att jag antog att hennes redan var uthyrd. Så svarar tjejen idag! Att hon numera bor i Frankrike och att lgh är uthyrd MEN att killen som bor där har sagt upp den, och att tajmingen är bra. Det enda problemet var att hon inte kunde träffa mig.
Men hallåå, det är väl inte så stort problem känner jag? Men vi får se vad hon svarar nu. Tänk vilken enorm tur jag har om detta går dit jag vill!
Jag är jättehungrig redan, men det är fredag och då får jag vänta på mor och far. Det är mysigare att äta tillsammans ju. En av mina favoriter dessutom; RÄKOR. Nu börjar dom ju gå ner i pris, så det går att äta dom med gott samvete!
Får passa på att packa lite tills dom kommer, men det är ju bara en natt så det är inte så mycket som ska packas. Lite "lantliga" kläder bara, jag frågade Tess om hon tänkt nåt speciellt vi ska göra med tanke på kläder och sånt. Svaret blev "Nej, har inte tänkt nåt direkt. Men ta med dig kläder till en promenad på landet :)" Haha, sött svar!
Om inte innan, så hörs vi på söndag em!
Ha det braa!
PUSS

Bloglovin och surdeg

..som om de hamnar inom samma område? Nja, kanske inte riktigt va?

Men jag har idag försökt få till den där "Bloglovin"-ikonen på min blogg, men jag lyckas inte. Tyvärr så är inte min hjärna så smart så den vill kunna sånt. Skit säger vi då. Någon som vet och kan hjälpa mig?
Tack Kajsa för ditt försök till hjälp, men jag lyckades ju inte ändå som du ser ;)

Nu har jag precis satt en surdeg, som ska matas imorgon och sen bakas ut på söndag. Insåg nyss att jag har "tajmat" detta väldigt bra. Jag åker ju för sjutton till Småland kl 6 imorgon och kommer tillbaka på söndag em någon gång..Bra där! Antingen så får jag gå upp ännu tidigare än tuppen och fixa det, eller så får jag försöka be min bror, som kommer hem, om det. Jag tror nog att det lutar åt det första, han blir nog inte så glad om jag ber honom fixa med en surdeg liksom. Men..man vet ju aldrig! ;)
Idag ska mamma sluta jobbet tidigare så vi kan åka och ta mitt foto till IDkortet. Fyyyyy. Jag gillar verkligen inte att vara med på kort. Verkligen inte. Det är en ren pina. När det är kort på min egen kamera är det ju mer okej, men detta kortet ska ju sitta på mitt IDkort i min plånbok i flera år. USCH. När jag tog mitt passfoto förra året så gick jag direkt från våran musikal så då var jag ju ändå "uppiffad". Lite iaf.
Annars då..inte så mycket. Fick syn på en lgh i morse som jag bara bestämde att "den ska jag ha". I Vasastan, kan det bli mer perfekt liksom? Nej. Annonsen kom ut sent i natt och det var först i kvarn som gällde. Jag tog bara en kort promenad för att kunna ringa så tidigt som möjligt (man vill ju inte väcka snubben ifall han inte jobbar..). Men konstigt nog har det bara varit en tant som sagt "Det är svårt att komma fram just nu" hela morgonen/fm. Och nu antar jag att den redan är uthyrd. Jag menar..det är ju lite tryck på lgh i Gbg..
Jaja, det kommer förhoppningsvis fler.
Nu ska jag ta och köra lite "trappsteg". Det är så effektivt för konditionen, gillar det! Får ju passa på också så länge jag har en trappa att springa i. Det blir lite svårare att göra det i Gbg sen, folk skulle ju undra menar jag..Haha.
Räkna med en update senare!

Torsdag

Det är stressande hur fort tiden går. Tror jag skrev nåt om det igår också, om jag inte minns fel, men det är verkligen så jag känner. Jag hinner ingenting av det jag har tänkt. Och då menar jag verkligen ingenting. Det går för fort! Jag hinner inte med. Stopp liksom!
Jag ska strax ta cykeln bort till banken, tänkte öppna ett extra konto till mitt andra. Ett konto med namnet "reskonto". Där tänkte jag sätta in en viss summa varje månad för att spara till en resa. Vad tror ni om det? Dock inte bestämt vad summan ska bli. Men minst 200 kr iaf. Beror ju självklart på hur ekonomin ser ut just den månaden och hur det går med jobb osv. Men det är mitt mål iaf. Och mål sägs ju vara bra att ha.
Måste även skaffa nytt ID-kort. Hade ingen aning om att det gått ut, men när jag var på Systemet i Gbg förra veckan så säger hon i kassan att kortets giltighetstid gick ut i juli. What? Men hon sa att hon var snäll denna gången, men att nästa gång funkar det inte, så nu måste jag ju verkligen fixa ett nytt. Tur att hon var snäll iaf!
Förresten, jag ringde till Gbg stadsdelskontor igår och tänkte ställa upp mig på sån "vikarielista" för dagis/förskola som jag har hört ska finnas. Fick prata med en jättetrevlig kvinna, sådär gó. Först var det nästan ett direkt nej, att dom inte tog in folk som saknade barnutbildning. Trots att man har annan erfarenhet av barn. Skit, tänkte jag. Men sen började hon fråga om vad jag hade läst innan och sånt. Så jag svarade ju då, musik på gymnasiet och sen en ettårig kurs i Mat och Hälsa. Då vände hon totalt! Sa att det var väldigt positivt med folk som sjöng och kunde och ville sjunga med barnen, eftersom dom gör det i stort sett varje gång. Och att jag sen hade kunskaper inom bak och matlagning också var ännu ett plus. Så nu ska jag dit och träffa henne nästa vecka! Hjälp kände jag spontant, men jag hoppas det går bra. Hon var ju iaf väldigt trevlig!
Nej, nu ska jag försöka få nåt gjort här. Hinner ju som sagt ingenting och då kan jag ju inte sitta här!