Hejdåååå Sverige

Nu ska jag bara packa det sista och käka något innan mamma kommer och hämtar mig och vi kör mot Landvetter. 
Mot Turkiet! 
 
Jag har tidsinställt några inlägg under veckan, så..den som väntar på nåt gott.. ;) 
Slänger säkert upp en bild eller två också, om internetuppkopplingen vill samarbeta. 
 

Mysig eftermiddag

Denna dag har gått i ett, helt slut är jag och det tillhör inte vanligheterna. Min förmiddag ska jag ta i ett eget inlägg någon dag, och jag ska väl egentligen inte detaljera eftermiddagen heller. Inte mer än att den var SÅ bra. Fina Caisa och goa kiddosarna kom hit vid halv 3 och vi satt ute på en filt på gräsmattan i flera timmar. Smaskade på hallonglass, chokladmuffins och päronsaft, allt LCHF såklart.
Fyra timmar med massa mys, lek och bus. Riktig ta-till-vara-på-tid.


VARMT

Nej, vi ska inte klaga på värmen nu när den äntligen är här. MEN, det är lite för varmt för att inte ligga på en strand och kunna hoppa i havet hela tiden för att svalka sig. Ja, kort och gott - lite för varmt för att gå runt i en stad. 
 
Helgen som gick var mysig. Mina föräldrar var här hos oss, så vi hade picknick i solen (och spöregnet) på dagen och sen var vi ute och åt på kvällen. Såklart såg vi på Eurovision också. 
 
Idag var det tänkt att jag skulle jobba, men jag fick snällt avböja då min fot inte riktigt vill samma som jag. Fy sjutton för den. Inte ens värd att nämnas egentligen. Grrr. 
Men imorgon har jag fått en halvdag, 8-12.30, vilket jag verkligen hoppas den ska fixa. 
 
Nu håller jag på att baka snabbt mandelbröd som jag kan ta med till frukost imorgon, vill INTE ha barnens "glutenbröd". Ska strax hoppa in i duschen och lite senare kila iväg till Carro för att kolla Biggest Looser. 
 
 
 
 
 

Ingen bra rubrik

Här ekade det som vanligt..
 
De senaste veckorna har det varit så sjukt mycket i skolan och annat, så jag har inte ens hunnit med att laga mat på kvällen. Ja, då tror jag ni förstår att bloggen läggs lite åt sidan. 
Jag ska försöka bli bättre när mitt psyke lugnat ner sig lite, jag är fortfarande väldigt uppe i varv. 
 
Skolan är i alla fall avklarad nu, sånär som på att jag väntar på ett provresultat från igår.
Jag ber till högre makter att det blev godkänt. Jag kunde oavsett inte göra mer än jag gjorde. 
 
Idag har jag massa att fixa med. Ska bla till läkaren för mitt domnande ansikte och huvudvärken, och sen ikväll kommer kusin Karl och Kajsa middag. Inemellan ska jag förhoppningsvis få en stund på balkongen, och bara vara. Inte behöva sitta med något plugg överhuvudtaget. Så. jävla. skönt. 
 
Imorse var jag ute och promenixade innan frukost, jag älskar det! Önskar att min fot inte protesterade så varje gång, det vore så mycket lättare då. Sen blev det jordgubbar till frukost, perfekt. 
 
Ha en fin dag! 
 
Keso med lite grädde, mandelsmör och jordgubbar. Bästa frukosten! 
 
 

Bra dag

Igår var en så himla bra dag. Eller förmiddagen var hyperstressad inför mitt sista religionsprov vid lunchtid, men det gick bra så dagen blev bara bättre. 
Innan provet fick jag träffa bästa Jenny snabbt i skolan, guld värt. Fasen vad jag gillar den tjejen. Så himla bra är hon. 
Direkt efter provet tog jag vagnen till Bergsjön och fina Caisa med familj. Himla trevligt. 
Vi busade med hennes underbara barn, åt jättegod mat och fikade i solen. Riktig mystid! 
Fick skjuts hem av Caisa också, vilken lyx. 
 
Innan jag ens kommit innanför dörren får jag ett sms av Carro som undrade om jag ville komma dit en sväng. Hon bor så nära så det är bara att springa dit på några minuter.
Vi drack gurkvatten och hade det mysigt i kvällssolen på balkongen, kollade Halv åtta hos mig och Biggest Looser. 
 
Tänk, vilka fina människor jag får ha i mitt liv. 
Vad vore jag utan er? 
Kvällsmys i solen.