12/9

Idag händer inget speciellt alls. Har varit några timmar i skolan på morgonen. Mådde så fruktansvärt illa sista halvtimmen, så jag var väldigt nära på att gå därifrån, men lyckades hålla mig. Åkte hem och nu har jag bara vilat i soffan med en god bok. Läser just nu "På det fjärde ska det ske" av Kajsa Ingemarsson, riktigt bra bok faktiskt!
Jag hade tänkt att nu när jag är frisk (typ..), så skulle jag köra dubbla träningspass idag. Men jag har precis ångrat mig och bokat av det ena faktiskt. Är lite besviken på mig själv, men va´fasen, jag har ju varit sjuk i över en vecka, då kanske inte det smartaste är att starta med två pass inom 2 timmar?! Nej, det får bli ett idag.
Imorgon är det hockeypremiär och jag längtar som en tok! Ska bli riktigt kul! Full övning på nya låten nu också, men den börjar sätta sig nu :)
Nu ska jag slänga ihop lite tacos på oanvänd färs, ha det!

Kommentarer
anna säger:

Sv: haha, var du dääär? awesome! hon är fantastiskt, haha :) va fin tatueringen blev förresten! även fast den inte är färdig än ;) jag vill också tatuera miiiig...

2011-09-12 | 20:48:39
Bloggadress: http://schewenius.blogg.se/
anna säger:

Sv: haha, ja, jag förstår det! det är jättefint med tatueringar, men jag skulle bara vilja göra någon liten på handleden eller något! :) haha, har faktiskt inte snackat med henne men hon skulle aldrig låta mig göra det innan jag fyller arton... ;)

2011-09-12 | 22:04:47
Bloggadress: http://schewenius.blogg.se/
anna säger:

Sv: haha, stränga föräldrar man har...!! ;) lite som en drog asså :o? haha!

kände att jag var tvungen och lägga upp lite bilder, har ju knappt något annat intressant att lägga upp på den där bloggen... ;)

2011-09-13 | 17:18:13
Bloggadress: http://schewenius.blogg.se/
Simone säger:

Du ska inte träna när du inte är bra!!! :)

2011-09-13 | 21:00:47
Bloggadress: http://simonesnya.blogg.se/
Simone säger:

Jo då :) två;)

2011-09-14 | 06:37:50
Bloggadress: http://simonesnya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback