Citronfromage

Citronfromage
4 port
 
4 gelatinblad
4 äggulor
3/4 dl stevia strö
1 citron, skal och saft
3 dl grädde
 
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Vispa gulorna och sötningen till en luftig smet. 
Ta upp geletinbladen ur vattnet och smält dem sen i vattenbad (går fort). Blanda under tiden ner citronskalet och saften i äggsmeten. Rör ner det smälta gelatinet. Vispa den kalla
 
grädden och rör försiktigt ner den i svala citronblandningen. Häll upp fromagen i småglas och servera med hallon. 
Smaskigt! 
 
Om du inte vill servera fromagen direkt så använd bara 3 gelatinblad, men låt den inte stå jättelänge ändå då den lätt blir lite "seg". 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Caisa säger:

Mums!

2012-11-11 | 14:46:28
Bloggadress: http://lchfklubben.se/Caisa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback