Vrålgod kokoskaka

Härom helgen blev jag så sugen på att baka nåt, så då googlade jag på "godaste LCHF-kakan" och fick fram en kokoskaka som jag redigerade lite :) 
Här är resultatet! 
 
75g smält smör
2 msk stevia strö
1 ägg
1,5 mandelmjöl
1,5 dl kokosflingor
1,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
1,5 dl vispgrädde
 
Sätt ugnen på 175grader. Vispa ihop ägg och sötning. Blanda i kokos, mandelmjöl, bakpulver, vaniljpulver och grädde. Blanda sist i det smälta smöret och vispa ihop till en smet. 
Smörj en form och "bröa" med kokosflingor, ca 20*13cm är passande, annars får ni hålla koll på tiden så den inte blir torr. Häll kakan i formen och grädda i ca 30-35 min. 
Servera med lättvispad grädde. 
Njut! 
 
Kakan kan med fördel göras dagen innan, blir saftig i kylskåpet. 
Ursäkta för dålig bild..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback