Korvgryta
Igårkväll hade jag ingen inspiration och ville kunna förbereda middagen i förväg, så då fick det bli det som fanns i kylskåpet. Och som nybliven, minst 90%, korvätare (efter 5 år utan) blev det då en korvgryta som borde bli höjd till skyarna, jäklar vad god den blev! Stark och galet god! Ni måste testa!! Receptet är inspirerat från http://linruz.se, men jag har justerat lite. Snabbmat när det är som bäst!
Korvgryta
4-5 pers
7 smala, starka korvar, 90%
1 röd lök
1 röd paprika
100 g kantareller
2-3 dl grädde
1-2 msk sambal oelek
100 g philadelphiaost
Paprikapulver
1 msk frusen persilja (gärna mer!)
Salt, peppar
Hacka korv, lök, paprika och kantraller. Fräs i stekpanna i en rejäl klick smör. Häll i grädden och krydda till önskad smak. Låt småputtra lite och blanda i philadelphian så att grytan tjocknar och blir krämig.
Servera till blomkålsmos smaksatt med persilja. Mums!

Kommentarer
Anna säger:
Sv: hihi gullet!
Trackback