Torsk med fyra sorters ost

Igår gjorde jag en GRYMT god fiskrätt. Jag kände att det blivit väldigt mycket kött och kyckling i sommar (och skaldjur), men väldigt lite fisk, så det passade bra nu. 
Jag försöker dessutom rensa mamma och pappas kyl och frys nu eftersom jag lämnar dom och åker tillbaka till stan på söndag förmiddag. Det blev i vilket fall HUR gott som helst.
Vill ni ha receptet? Såklart ni vill! 
 
Till 2 pers
 
1 pkt tinad blocktorsk (funkar säkert med vilken fisk som helst)
1 pkt Cantadouost Basilika/gräslök
1 dl grädde
50 g philadelphiaost
1 msk hackad färsk basilika
salt, peppar
1 pkt mozzarella
150 g riven ost
 
Sätt ugnen på 225grader. Lägg fisken i en ugnsform. Blanda ihop resterande utom den rivna osten. Bred ut som ett täcke över fisken. Skär mozzarellan i bitar och fördela över. Strö på riven ost och skjutsa in i ugnen ca 15 min. Efter 15 min, höj värmen till 250grader och kör i ca 5-10 min till (beror på effektiviteten i ugnen såklart). 
 
Jag serverade med smörstekta zucchinistrimlor, GOTT. 
 
Tips! Hade jag inte varit allergisk mot röd tomat, så hade jag skivat en tomat och lagt under sista osten. 
 
 

Kommentarer
Kajsa säger:

Låter gott det :)

Svar: Testa testa! :)
kanduvisslajohanna.blogg.se

2013-08-22 | 10:18:46
Bloggadress: http://doucare.nu
Kajsa säger:

Dags att blogga lite nu Johanna!! :D

Svar: Jaa jag vet! Har tänkt på det flera gånger men hinner ju fasen inte!
kanduvisslajohanna.blogg.se

2013-09-12 | 20:14:42
Bloggadress: http://doucare.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback