Chokladtryffel med pistagenötter och havssalt - LCHF

Här kommer ett ljuvligt recept på tryffel så här i juletider. Enkelt är det också. 
Jag älskar kombon choklad - salt. Mmm. 

Ca 60 st
1 dl vispgrädde 
50g smör
300g sockerfri choklad 
1 dl kesella
Ca 120 pistagenötter (bara för det blev grymt bra med två i varje)
Havssalt

Koka upp grädde och smör. Ta av från plattan. Bryt chokladen i bitar, tillsätt i kastrullen och rör runt tills chokladen smält. Blanda i kesellan och rör om till en jämn smet. 
Placera ischokladformar på en bricka/plåt. Häll lite smet i varje form, lägg i 2 nötter i varje form och fyll sedan upp med resterande chokladsmet. 
Strö lite havssalt ovanpå och ställ den i kylen. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback